Πολιτικη

Οδυσσέας: "Σε αυτές τις εκλογές θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ"

Φωτογραφία: αρχείου Δελτίου Τύπου

Βασικά σημεία από τη συνέντευξη του Ε' Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ,  στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «σ/κ από τις έξι» με τον Δ. Κοτταρίδη

Σε αυτές τις εκλογές θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ γιατί έχει προοδευτικές original πολιτικές απέναντι στη ΝΔ

Είχαμε βάλει ένα στοίχημα με τον κ. Κοτταρίδη για τις εκλογές. Το οποίο έχασε και μου «χρωστάει». Αλλά θα γίνουν πάλι εκλογές και θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ! Για τις ευρωεκλογές: Στις προηγούμενες εκλογές οι δημοσκοπήσεις έδειχναν το ΠΑΣΟΚ γύρω στο 8 με 9% αλλά εμείς σπάσαμε αυτό το φράγμα και πήγαμε πολύ υψηλότερα.

Η αξία των ευρωεκλογών έχει να κάνει και με αυτά που συμβαίνουν σήμερα γεωπολιτικά. Θέλουμε την Ευρώπη ένα παρακολούθημα άλλων χωρών ή μια Ευρώπη που θα παίζει ουσιαστικό ρόλο, που θα επιτελεί διαπραγματευτικό και μεσολαβητικό ρόλο πριν δημιουργηθούν οι εξελίξεις; Άρα ένα μεγάλο ζήτημα είναι το αν θέλουμε μια Ευρώπη με ευρωστρατό ώστε να μην πληρώνει ο Έλληνας πολίτης χρήματα για να αγοράζει συνέχεια όπλα η χώρα, αλλά να μπορεί η Ευρώπη να το διασφαλίζει αυτό και τα χρήματα του έλληνα πολίτη να πηγαίνουν σε κοινωνικές πολιτικές.

Στην ερώτηση αν οι εκλογές  θα φέρουν μηνύματα στα εσωτερικά των κομμάτων, η απάντηση είναι ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα θα υπάρχουν μηνύματα προς όλους. Ο πήχης που έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη θέση, όπως είπε και ο Πρόεδρος, με ένα ισχυρό ποσοστό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη ΝΔ. Όλα τα κόμματα θα δώσουν μια μάχη για να πετύχουν τους στόχους τους. Όταν γίνει η αποτίμηση από τον έλληνα πολίτη, το βράδυ των εκλογών, τα κόμματα θα αποφασίσουν και θα αξιολογήσουν. Εμείς θάλλουμε την επόμενη μέρα να έχουμε ένα υψηλό ποσοστό επειδή χρειάζεται μια σοβαρή αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ.

Χρειάζεται μια ομάδα, ένας υποψήφιος πρωθυπουργός ο οποίος να εμπνεύσει ασφάλεια και σοβαρότητα ώστε να αντικαταστήσουν οι πολίτες τον κ. Μητσοτάκη με έναν σοβαρό άνθρωπο. Σχετικά με τις τράπεζες: Οι τράπεζες έχουν κέρδη 2δις ευρώ στο δωδεκάμηνο. Έχουν απίστευτες χρεώσεις και δεν υπάρχει κυβέρνηση που να νομοθετήσει και να σταματήσει αυτή την αισχροκέρδεια που γίνεται στις πλάτες του πολίτη και των επιχειρηματιών.

Πάντα το original κερδίζει το fake. Σε αυτές τις εκλογές θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ γιατί έχει προοδευτικές original πολιτικές απέναντι στη ΝΔ

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.