Πολιτικη

Αίτημα Γούργαρη να συζητηθεί σε διά ζώσης συνεδρίαση το θέμα της ενεργειακής κοινότητας

Φωτογραφία: αρχείο arcadia938.gr

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρεται σε πληροφορίες που κάνουν λόγο για διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Επειδή προετοιμάζεται συνεδρίαση δια περιφοράς, καλούμε τα μέλη του Δ.Σ Τρίπολης να μη συνεναίσουν να παρθούν αποφάσεις δια περιφοράς για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι το θέμα για την Ενεργειακή Κοινότητα.

Δεν γίνεται να αποφασίζουμε δια ζώσης αν θα διαθέσουμε ένα κλειστό σχολείο σε ένα σύλλογο για να κάνει κάποιες εκδηλώσεις και να παίρνονται αποφάσεις δια περιφοράς χωρίς συζήτηση με ένα ξερό ΝΑΙ ή ΟΧΙ από το τηλέφωνο. Χωρίς διάλογο, χωρίς καν να γνωρίζει ο ενας Δημοτικός Σύμβουλος την τοποθέτηση και την ψήφο του άλλου ακόμη και στην ίδια παράταξη.

Είναι χρέος κάθε Δημοτικού Συμβούλου η διασφάλιση ουσιαστικής συζήτησης για καίρια ζητήματα αλλά και η σωστή λειτουργία του Δ.Σ.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.