Πολιτικη

Σε Καλαμάτα και Πάτρα ο ευρωβουλευτής Εμμανουήλ Φράγκος

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με πολίτες, σχετικά με το έργο και τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην ευρωβουλή.

Το Σάββατο 27/04/2024 και την Κυριακή 28/04/2024 ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ), θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς Μεσσηνίας και Αχαΐας, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με πολίτες, σχετικά με το έργο και τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην ευρωβουλή.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, στο καφέ του ξενοδοχείου REX, Αριστομένους 26, όπου θα συναντηθεί με τους πολιτευτές και στη συνέχεια θα κινηθεί στην αγορά της πόλης. Στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στον χώρο του ξενοδοχείου REX.

Την Κυριακή το πρωί θα βρίσκεται στην Πάτρα, στο καφέ του ξενοδοχείου MAISON GRECUE, 25ης Μαρτίου 116, όπου θα συναντηθεί με πολιτευτές του κόμματος και στη συνέχεια θα κινηθεί στην αγορά της πόλης. Στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στον χώρο του ξενοδοχείου MAISON GRECUE, 25ης Μαρτίου 116.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.