Πολιτικη

Το ΚΚΕ Αργολίδας για την επίσκεψη της Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Φωτογραφία: αρχείου Δελτίου Τύπου

"Πρόκειται για λαθροχειρία με σκοπό να κρύψει ότι οι ευρωβουλευτές του κόμματός της υπερψήφισαν την ΚΑΠ" επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 

Μετά το κυνήγι που τους πήραν οι αγρότες όλους όσους ψήφισαν την Κοινή Αγροτική Πολιτική, η κυρία Τελιγιορίδου η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχασε κάθε μέτρο και καταφεύγει ανοιχτά στην πολιτική απατεωνιά προκειμένου να αποπροσανατολίσει και να βγάλει το κόμμα της από το κάδρο των τεράστιων ευθυνών. Διατείνεται ότι το ΚΚΕ διαστρεβλώνει την πραγματικότητα όταν αποκαλύπτει ότι οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισαν στις 23/11/2021 τους τρεις κανονισμούς της ΚΑΠ 2023-2027 (για τα Εθνικά Στρατηγικά Σχέδια της ΚΑΠ, για τη χρηματοδότηση και την παρακολούθηση της ΚΑΠ και για την Κοινή Οργάνωση της Αγοράς). Βέβαια στην ανακοίνωσή της σκόπιμα αποφεύγει να αναφερθεί στο τι ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του κόμματός της στις συγκεκριμένες ψηφοφορίες αλλά κάνει λόγο στην αρνητική ψήφο της “πολιτικής ομάδας της Αριστεράς (στην οποία ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)”.

Πρόκειται για λαθροχειρία με σκοπό να κρύψει ότι οι ευρωβουλευτές του κόμματός της στις 23/11/2021 υπερψήφισαν και τους τρεις κανονισμούς της ΚΑΠ 2023-2027 αποτελώντας την εξαίρεση της συγκεκριμένης πολιτικής ομάδας. Για του λόγου το αληθές επισυνάπτονται τα πρακτικά των ψηφοφοριών όπου φαίνεται ότι οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ακριβώς το ίδιο με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Ελληνικής Λύσης. Μόνη εξαίρεση από τους Έλληνες ευρωβουλευτές ήταν οι 2 βουλευτές του ΚΚΕ που καταψήφισαν και τα 3 κείμενα. Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυρία Τελιγιορίδου. Σε αντίστοιχη θέση έχουν βρεθεί και τα υπόλοιπα κόμματα των οποίων οι ευρωβουλευτές όχι μόνο υπερψήφισαν την ΚΑΠ 2023-2027 αλλά πανηγύριζαν κιόλας ότι με την ψήφο τους εξασφάλισαν το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών. Τα ψέματά της κυρίας Τελιγιορίδου μπορούν να τα κρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα οι αγρότες, συνολικά ο λαός μας που ασφαλώς έχει συσσωρευμένη πείρα.

Οι ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη είναι μια ευκαιρία να εκφραστεί συμπόρευση των εργατών, των αγροτών, του λαού με το ΚΚΕ το μοναδικό κόμμα που απέναντι στα “χρυσά κουτάλια” που προπαγάνδιζαν όλοι οι άλλοι, με ευθύνη προειδοποίησε έγκαιρα για τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της ΕΕ και καθημερινά παίρνει μέτρα για την οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.