Πολιτικη

Π. Τατούλης: "Ρατσιστικό - σεξιστικό κείμενο από τον Δ. Κουτσούλη"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

"Ούτε ένα πολιτικό επιχείρημα για να αποδείξει τη μη ύπαρξη πολιτικής συναλλαγής" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της "Νέας Πελοποννήσου"

Με ένα σεξιστικό-ρατσιστικό κείμενο επιχείρησε να απαντήσει ο κ. Κουτσούλης στις καταγγελίες της παράταξης μας και του επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» κ. Μανώλη Μάκαρη, σχετικά με τις πολιτικές συναλλαγές για να εκλεγεί στην θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Συνοχής! Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια σημαντική θεσμική «καρέκλα» αλλά όταν ουδέποτε έχεις καταφέρει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πολιτών, ακόμα και όταν σε υποστηρίζει φανατικά ένας ολόκληρος κομματικός μηχανισμός, προκειμένου να κατέχεις μία θέση ευθύνης, τότε πιθανόν κυριαρχούν τα πολιτικά σου απωθημένα και κόμπλεξ!

Στην απάντηση του ο κ. Κουτσούλης δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα πολιτικό επιχείρημα για να μας αποδείξει την μη ύπαρξη πολιτικής συναλλαγής! Χρησιμοποίησε όμως απαράδεκτες, προσβλητικές και έντονα ρατσιστικές εκφράσεις, αφού κάνοντας παραλληλισμό χαρακτήρισε τις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εμμηνόπαυσης, ως …υστερικές! Καλούμε άμεσα τον κ. Κουτσούλη να ανακαλέσει δημόσια αυτές τις άθλιες εκφράσεις και απόψεις που διατύπωσε, που ξεφτιλίζουν τον πολιτικό διάλογο και οδηγούν τους πολίτες σε ακραίες πολιτικές επιλογές!

Το γεγονός ότι το «βρέφος» του ΠΑΣΟΚ κ. Κουτσούλης συνεχίζει να σπέρνει διχασμό στο κόμμα που τον στήριξε, ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν τις κρίσιμες πολιτικά Ευρωεκλογές, αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά...

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.