Πολιτικη

Στην Αρκαδία η υπ. Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Γιαννακά

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Στην Αρκαδία βρίσκεται αυτές τις ημέρες η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Κατερίνα Γιαννακά (με καταγωγή από το Ζυγοβίστι Γορτυνίας).

Η κυρία Γιαννακά επισκέφθηκε το δασαρχείο Βυτίνας, αλλά και τη σχολή που φοίτησε ο πατέρας της, διότι – όπως υπογραμμίζει η ίδια- από τότε που θυμάται τον εαυτό της, τον άκουγε να μιλάει με αγάπη και σεβασμό για το δάσος του Μαινάλου, μιας και ήταν ο δασοφύλακας της περιοχής.

Η υποψήφια ευρωβουλεύτρια συνομίλησε με την δασάρχη για τις αλλαγές που έχουν προκύψει από τότε στο δασαρχείο της περιοχής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ελλείψεις προσωπικού και τις αλλαγές που θα βοηθούσαν ώστε να κάνουν την δουλειά τους, που επί της ουσίας πρόκειται για θεάρεστο έργο, καλύτερη και αποτελεσματικότερη.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.