Πολιτικη

Επίσκεψη της Έλενας Κουντουρά στην Τρίπολη (pics)

Η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. - κι εκ νέου υποψήφια- βρέθηκε σήμερα (09/05) στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε σε περιοχές της Πελοποννήσου, η κυρία Κουντουρά επισκέφθηκε το πρωί την Τρίπολη, όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε τοπικά ΜΜΕ, ενώ έκανε και μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής, η οποία χρημάτισε και Υπουργός Τουρισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ,  η άνοδος του Ελληνικού τουρισμού κατά την περίοδο 2015- 2019 ήταν αυτή που λειτούργησε καθοριστικά όσον αφορά τη διατήρηση της τουριστικής, οικονομικής δραστηριότητας σε υψηλό επίπεδο, ακόμα κι εν μέσω πανδημίας. 

Παράλληλα, η κυρία Κουντουρά εστίασε στο νομοθετικό έργο που έχει παράξει η ίδια, σε συνεργασία με Ευρωβουλευτές άλλων χωρών, στον τομέα, κυρίως όσον αφορά τη δημιουργία νέων, περιβαλλοντικά φιλικών, δομών.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε, αναλυτικά στο ζήτημα των Τεμπών, στην Ευρωπαϊκή επιτροπή " INTRE", η οποία σχετίζεται με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και στην οποία συμμετέχει η ίδια- επιτυγχάνοντας, όπως είπε, τη σταδιακή εφαρμογή κοινοτικών οδηγιών που θα καταστήσουν φθηνότερο και καλύτερο το, λεγόμενο,   Ελληνικό internet.

Μεταξύ άλλων δε, η κυρία Κουντουρά υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή και των νέων ανθρώπων στις Ευρωεκλογές γιατί η αποχή δεν οδηγεί πουθενά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.