Πολιτικη

Ο Γιώργος Φαράντος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. 

Στα πλαίσια των προεκλογικών εκδηλώσεων για τις Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας διοργάνωσε εκδήλωση - περιοδεία την Τετάρτη 08-05-2024.

Στις εκδηλώσεις της ημέρας αυτής συμμετείχαν η Ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Νικόλας Φαραντούρης και Νίκος Παππάς. Στις εκδηλώσεις παρέστη και ο Πρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας Δημήτρης Φαβατάς και ο Γιώργος Φαράντος από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας. Συγχαρητήρια στο Μανώλη Μάκαρη και στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις. Η ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αποτυπωθεί τη βραδιά των Ευρωεκλογών. Προχωράμε προς τις Ευρωεκλογές με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό και δύναμη για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές αδιαφορούν και προκαλούν την έννοια του κλιματικού πρόσφυγα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την αδιαφορία για την τύχη των ευάλωτων πολιτών. Οι πολιτικές αυτές γεννιούνται σε Διεθνές και Ευρωπαϊκό Επίπεδο και η συζήτηση που γίνεται στο Ευρωκοινοβούλιο και τα όργανα της Ε.Ε. είναι κρίσιμης σημασίας για τη διαμόρφωση των πολιτικών και στρατηγικών της Ε.Ε., Οι πολιτικές αυτές εισάγονται στη συνέχεια στις έννομες τάξεις των κρατών-μελών και επηρεάζουν τις εθνικές πολιτικές και στρατηγικές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται για μια δημοκρατική και προοδευτική Ευρώπη των αξιών και προς το συμφέρον των πολλών

Τρίπολη, 09-05-2024 Γεώργιος Ι. Φαράντος

* Ο Γεώργιος Φαράντος είναι Συντονιστής Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας και Διδάσκων Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας του ΠΑΔΑ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.