Εκλογες 2019

O Aγ. Μπουρτσουκλής υποψήφιος με τον Σμυρνιώτη

Η παράταξη "Νέα Τρίπολη" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, ανακοίνωσε μία νέα υποψηφιότητα, που θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019. 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Στην πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε μαζί μας ένα νέο επιστήμονα και επαγγελματία, τον Οικονομολόγο Αγαμέμνονα (Μάκη) Μπουρτσουκλή.

Οι γνώσεις του, η εμπειρία του και η μέχρι σήμερα πορεία του, μαζί με την οικογενειακή του σχέση με τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του αγροτικού χώρου της περιοχής μας,  εγγυώνται το επίπεδο της προσφοράς του στην αυριανή Διοίκηση του Δήμου Τρίπολης.

Μάκη, σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιό μας, ουσιαστικά και αποφασιστικά, σε ένα καλύτερο αύριο ολόκληρου του Δήμου Τρίπολης

Με τελικό στόχο να βάλουμε, όλοι μαζί, τελεία στην παρένθεση της απραξίας."

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.