Εκλογες 2019

Η Α. Σπυροπούλου υποψήφια με τον Σμυρνιώτη

Η παράταξη "Νέα Τρίπολη" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, ανακοίνωσε μία ακόμη υποψηφιότητα, που θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Η Αναστασία (Στέισι) Ομήρου Σπυροπούλου, μια νέα γυναίκα, με εξαιρετικές σπουδές στα Μαθηματικά και στην Επιστήμη των Υπολογιστών στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Georgia στην Atlanta των Ηνωμένων Πολιτειών και μεταπτυχιακό στην Πληροφορική (Ρομποτική) στην Ιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών που επέλεξε να επιστρέψει και να ζήσει στην Τρίπολη θα είναι στο ψηφοδέλτιό μας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές το Μάιο του 2019.

Οι γνώσεις της αλλά η εμπειρία της στο χώρο της Εκπαίδευσης, της Πληροφορικής και του Πολιτισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στη Νέα Τρίπολη που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Μια Τρίπολη, ένα Δήμο, ανοικτό στις προκλήσεις της Νέας Εποχής που θα απαντά πειστικά στα σύνθετα προβλήματα που καθημερινά πλέον αντιμετωπίζει η ελληνική και κατ’ επέκταση η τοπική μας κοινωνία

Στέισι, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου και σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου να συμβάλεις στον κοινό μας αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας."

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΤΕΪΣΙ) ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αναστασία (Στέισι) Ομήρου Σπυροπούλου κατάγεται από την Καμενίτσα, μεγάλωσε στην Τρίπολη όπου και ολοκλήρωσε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και συνέχισε στις σπουδές της στο Georgia Institute of Technology - Bachelor of Science in Computer Science and Mathematics- Atlanta, USA (αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ) καθώς και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  ( Μεταπτυχιακό: Πληροφορική στην Ιατρική – Τμήμα Ρομποτικής)

Έχει εργαστεί ως:

• Αναπληρώτρια καθηγήτρια πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, Εκπαίδευση (2012-2015)

• Ωρομίσθια καθηγήτρια Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (2008-2011)

• Συμβασιούχος υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού (2004-2006)

• WORLDNET INTERNATIONAL LLC. Δημιουργία ιστοσελίδων  (2003 έως σήμερα) 

• Βοηθός καθηγητή στο Georgia Institute of Technology.

Ζει στην Τρίπολη και είναι μητέρα μιας κόρης μαθήτριας του Μουσικού Γυμνασίου Τρίπολης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.