Εκλογες 2019

Ο Π. Ανδριανάκος υποψήφιος με τον Σμυρνιώτη

Συνεχίζονται οι προσθήκες νέων υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Νέα Τρίπολη", με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Στο ψηφοδέλτιό μας, των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου του 2019, θα βρίσκεται ένας ακόμα νέος συμπολίτης μας.

Ο Παναγιώτης Ιωάννη Ανδριανάκος που κατάγεται από το Πικέρνι και είναι παντρεμένος με την Θεοφάνη Κωτσιονοπούλου, τραπεζική υπάλληλο, με την οποία  έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

Ο Παναγιώτης ζει και δραστηριοποιείται στην Τρίπολη ως στέλεχος της Εταιρείας COSMOTE του Τηλεπικοινωνιακού Ομίλου του ΟΤΕ ενώ  έχει σημαντική προϋπηρεσία και στον ιδιωτικό τομέα.

Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Συλλόγου Τριτέκνων ενώ επανειλημμένως έχει εκπροσωπήσει τους συναδέλφους του στα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων στον ΟΤΕ.

Οι γνώσεις του και η εμπειρία του στις τεχνολογίες αιχμής είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν τις παρεμβάσεις μας στην κατεύθυνση της δημιουργίας  του  Νέου Έξυπνου Δήμου Τρίπολης.

Παναγιώτη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.