Εκλογες 2019

Nέα υποψηφιότητα με τον Σμυρνιώτη

Ο Ειρηναίος Αναστ. Χριστόφιλος, ένας ακόμα νέος άνθρωπος, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης μας στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ο Ειρηναίος κατάγεται από τις Κολλίνες, γεννήθηκε και ζει στην Τρίπολη όπου και φοίτησε στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα και παράλληλα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος  Νομού Αρκαδίας «Ο Γέρος του Μοριά» που αφενός βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων όλων των αθλημάτων  αφετέρου επιτελεί σημαντικό και πολυδιάστατο  εθελοντικό έργο.

Η αστείρευτη διάθεση του Ειρηναίου για την ανάδειξη των επιτυχιών του Ελληνικού Αθλητισμού, μέσα από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, αποτελεί εχέγγυο ότι ο Δήμος Τρίπολης μπορεί να αποτελεί διαρκές σημείο αναφοράς για τους Έλληνες Πρωταθλητές αλλά και να συνεχίσει να τροφοδοτεί με δικά μας παιδιά τις Εθνικές μας Ομάδες.

Ειρηναίε, καλή επιτυχία.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.