Αρκαδια: Εκλογες 2019

Ο Δ. Καραφωτιάς υποψήφιος με τον Σμυρνιώτη

Σε άλλη μία ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου προχώρησε η παρατάξη "Νέα Τρίπολη". 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Παράταξης "Νέα Τρίπολη":

"Ένας ακόμα νέος άνθρωπος από το χώρο του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις εκλογές του Μαΐου. 

Ο Διονύσιος Καραφωτιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Απόφοιτος του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι παντρεμένος με την Αγγελική Χόντου, έμπορο, και έχουν δύο γιούς.

Έχει εργαστεί ως μουσικός, ηχολήπτης αλλά κυρίως ως καθηγητής μουσικής στην δημόσια εκπαίδευση και σε ιδιωτικά γυμνάσια, στην Δευτεροβάθμια και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αθηνών, Αργολίδας και Αρκαδίας που ύστερα από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2007 μονιμοποιήθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Παράλληλα, ασχολείται με την σύνθεση και επεξεργασία έργων για χορωδία, και διευθύνει τα τελευταία 8 χρόνια την Παιδική Χορωδία Τρίπολης «Σπουργίτια», έχοντας συμμετάσχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και Φεστιβάλ στην Τρίπολη, στην Αργολίδα και την Αττική.

Επίσης έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια διεύθυνσης Χορωδίας του Μουσικού Πανεπιστημίου Κέρκυρας και της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών Ελλάδας μαζί με καταξιωμένους έλληνες και ξένους διευθυντές Χορωδιών.

Έχει 15ετή εμπειρία διδασκαλίας σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής, σε παιδιά και ενήλικες, διοργανώνοντας τα τελευταία 5 χρόνια Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στην Τρίπολη, κάθε Ιούνιο, φιλοξενώντας στη σκηνή Παιδικές και Νεανικές Χορωδίες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Με ιδέες και στόχους για την καθιέρωση πολιτιστικών - εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που θα γίνουν θεσμοί συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την αύξηση της επισκεψιμότητας της Τρίπολης ενώνει τις δυνάμεις του στον κοινό μας  στόχο, να πάμε το Δήμο μας ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Διονύση, καλή επιτυχία."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.