Εκλογες 2019

Οι 5 πρώτοι υποψήφιοι του Νίκου Τσιαμούλου (photos)

Τους πέντε πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Νίκος Τσιαμούλος. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Τσιαμούλου:

"H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν".

 

- Κούλης Σ. Κανέλλος

- Φλέσουρας Γιάννης

- Ρουμελιώτη Σταυρούλα

- Δελή Ευσταθία

- Αρτοπούλου Ευαγγελία

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.