Εκλογες 2019

Παρουσίασε 5 νέους υποψηφίους ο Ν. Τσιαμούλος

Ακόμη πέντε υποψηφίους με τον συνδυασμό "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Παράταξης κ. Νίκος Τσιαμούλος, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Yποψήφιοι:

 

Ξενοφών Μαρκόπουλος

"Είμαι ο Ξενοφών Μαρκόπουλος του Θεοδώρου και της Βασιλικής. Είμαι 42 ετών, έχω γεννηθεί και μένω μόνιμα στην Τρίπολη.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Φούκα και έχουμε δύο αγόρια. Είμαι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και σήμερα εργάζομαι στη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer ως ιατρικός επισκέπτης.

Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές, μαζί με τον Νίκο Τσιαμούλο και την παράταξη΅Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα΅.

Με τον Νίκο είμασταν συμμαθητές και μας συνδέει φιλία πολλών ετών.

Είμαι βέβαιος πως με το ήθος του, την εργατικότητα του, την οργανωμένη σκέψη και τον ενθουσιασμό του θα πάει την πόλη μας πολλά βήματα μπροστά."

 

Δημήτρης (Μίμης) Γαργαλιώνης

"Ονομάζομαι Δημήτρης (Μίμης) Γαργαλιώνης. Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1980, είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη! Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διαθέτω το εμπορικό κατάστημα «Ιερατικόν» με εκκλησιαστικά είδη στο κέντρο της Τρίπολης. Είμαι αιρετό μέλος και γραμματέας στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και μέλος της «Χορωδίας Τρίπολης» που με ενέπνευσε στην μουσική και στην τέχνη ο πατέρας μου.

Με τον Νίκο Τσιαμούλο μας συνδέει παιδική και οικογενειακή φιλία και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπάει την πόλη μας, πόσο πεισματάρης και αποτελεσματικός είναι με ότι αναλαμβάνει.

Καθημερινά όλοι οι έμποροι στην Τρίπολη δίνουμε τον αγώνα μας για να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ζωντανές σε πολύ δύσκολους καιρούς από την οικονομική κρίση. 

Πιστεύω ότι μπορούμε να «Αλλάξουμε τα Δεδομένα» γιατί η πόλη μας το έχει πραγματικά ανάγκη. Όπως πάντα βρίσκομαι στο πλευρό του Νίκου και δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια."

 

Ειρήνη Λίγκρη 

"Ονομάζομαι Ειρήνη Λίγκρη του Κωνσταντίνου και γεννήθηκα το 1975 στην Τρίπολη Αρκαδίας όπου και αποφοίτησα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μου. Είμαι έγγαμη και έχω δύο παιδιά. Εχω εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις της Τρίπολης στον ιδιωτικό τομέα από το 1996 μέχρι και σήμερα, όπου είμαι υπεύθυνη καταστήματος σε αλυσίδα αθλητικών ειδών. Αποφάσισα να πορευτώ στις επικείμενες εκλογές για το Δήμο Τρίπολης με τον Νίκο Τσιαμούλο μπροστάρη, γιατί σκέφτεται διαφορετικά, ρεαλιστικά και επιχειρηματικά. Μου αρέσει που είναι νέος άνθρωπος και εκφράζει μια γενιά που έχει αδικηθεί και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό. Εχει πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις για να αναγεννηθεί και πάλι ο Δήμος μας, όπου με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη."

 

Χρήστος Παπαπέτρου

"Είμαι ο Χρήστος Παπαπέτρου, γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1980 και μεγάλωσα στη Βυτίνα. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος της Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Νομισματική Πολιτική. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Βλάχου από το Ατρεμίσιο (Κακούρι) και έχουμε μία κόρη πέντε ετών. 

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι ως ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής στη Metlife και διαμένω μόνιμα στην Τρίπολη. Διαβιώντας στην πόλη μας και αντιμετωπίζοντας καθημερινά τα ίδια προβλήματα και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν και οι συμπολίτες μου, θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις επερχόμενες εκλογές, υποσχόμενος να εργαστώ με διάθεση και φιλοτιμία για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσω στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου, ενός ανθρώπου με όραμα, πάθος, όρεξη, μεγάλη γνώση της αγοράς και της πραγματικότητας, ικανού και κατάλληλου τόσο για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας όσο και για την διαχείριση των επερχόμενων προκλήσεων."

 

Ιωάννης Μανιάτης

"Ονομάζομαι Ιωάννης Μανιάτης , γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1972 και φοίτησα Οικονομία και Διοίκηση στο ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ στην Αθήνα. Μετά το τέλος των σπουδών μου επέστρεψα στην Τρίπολη, την πόλη που αγαπώ, ξεκινώντας να εργάζομαι ως ξυλουργός δίπλα στον πατέρα μου Δημήτριο Μανιάτη (Μητομαραγκός) στην οικογενειακή μας επιχείρηση την οποία και ανέλαβα από το 2009 μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Φιλοπούλου και έχουμε αποκτήσει δύο γιούς 11 και 14 ετών. Γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης μας, αποφάσισα να λάβω μέρος στη μάχη των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών , με την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στηρίζοντας τον Νίκο Τσιαμούλο. Επέλεξα λοιπόν να είμαι στο πλευρό του γιατί είναι ένας άνθρωπος με πρόγραμμα, σχέδιο και όραμα συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που ταλανίζουν τον Δήμο μας καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας."

 

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.