Εκλογες 2019

Πέντε νέοι υποψήφιοι με τον Τσιαμούλο

Πέντε νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Παράταξης Νίκος Τσιαμούλος.

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Aκολουθούν οι πέντε νέοι υποψήφιοι:

Σπυρίδων (Άκης) Χριστόπουλος

Είμαι ο Σπυρίδων (Άκης) Χριστόπουλος, είμαι 42 χρονών και μένω μόνιμα στην Τρίπολη.

Αποφοίτησα από το 2 ο Λύκειο και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα. Σήμερα δραστηριοποιούμαι στον τομέα της ξενοδοχειακής εστίασης. Κατά το παρελθόν, εργάστηκα σε μεγάλες επιχειρήσεις της πόλης συνεισφέροντας με την εμπειρία και τις γνώσεις μου στη διατήρησή τους σε υψηλά επίπεδα κυρίως κατά την περίοδο της κρίσης.

Με τον Νίκο Τσιαμούλο μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας, καθώς μοιραζόμασταν το ίδιο θρανίο στα γυμνασιακά και λυκειακά μας χρόνια. Η βεβαιότητα για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και για τις ικανότητές του, με ώθησε στην απόφαση να συμπορευθώ μαζί του στον ωραίο αγώνα για τη μεταμόρφωση της πόλης μας. Η ειλικρινής του διάθεση για προσφορά στα «κοινά», αποτελεί ισχυρό κίνητρο για την υποστήριξή μου. Η προσπάθειά του για «αλλαγή των δεδομένων» αξίζει τη σύμπραξή μου με την πεποίθηση πως η πρόοδος είναι απλώς μία ωραία λέξη, αυτό που τη δημιουργεί όμως είναι η αλλαγή.

 

Παρασκευοπούλου Βασιλική (Βιβή)

Ονομάζομαι Παρασκευοπούλου Βασιλική (Βιβή) και γεννήθηκα το 1981 στην Τρίπολη. Γονείς μου είναι η Ευανθία και ο Νίκος Παρασκευόπουλος. Είμαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2006 ασκώ τη Δικηγορία και είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης. Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Καλασούντα, ελεύθερο επαγγελματία κι έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Νηπιαγωγείου και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 12ου Δημοτικού.

Συμμετείχα για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου. Έκτοτε και μέχρι σήμερα έχουμε συνεργαστεί μαζί προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Δήμου και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Αποφάσισα να στηρίξω για δεύτερη φορά το Νίκο Τσιαμούλο, γιατί έχει τη γνώση, τη θέληση και την τόλμηνα τα αλλάξει όλα και να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον στην πόλη μας με ήθος και δημοκρατική διαφάνεια. Η Τρίπολη έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα, εργατικότητα, τιμιότητα κι εντιμότητα, μακριά από κηδεμονίες και χρίσματα.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά και η Τρίπολη να γίνει σπίτι των κατοίκων της.

 

Ασημακόπουλος Ηλίας

Ονομάζομαι Ασημακόπουλος Ηλίας του Γεωργίου και της Ελένης. Είμαι 21 ετών, γεννήθηκα στην Τρίπολη και αποφοίτησα από το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης. Αποτέλεσα μέλος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας  του σχολείου η οποία αναδείχθηκε δεύτερη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή απασχολούμαι σε διάφορες επιχειρήσεις της πόλης ως σερβιτόρος.

Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Νίκου Τσιαμούλου και να σταθώ δίπλα του στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται , αφού μετά την συνάντησή μας κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά τόσο για την πόλη, όσο και για εμάς τους νέους. Ζούμε σε μια πόλη γεμάτη νέους ανθρώπους, που πέρα από διασκέδαση και ξενύχτι, όπως όλοι νομίζουν, έχουν ανάγκη από υποδομές και προγράμματα που θα τους κινητοποιήσουν και θα τους ενεργοποιήσουν  με αποτέλεσμα να αγαπήσουν την πόλη που ζουν και να θέλουν να παραμείνουν σ αυτήν. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να εμπιστευτούμε κάποιον,  που ακούει και σέβεται τις ανησυχίες μας, που δεν φοβάται να δώσει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και που νοιάζεται πραγματικά χωρίς να προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει. Αυτός είναι ο Νίκος Τσιαμούλος και αξίζει μαζί του να Αλλάξουμε τα Δεδομένα της πόλης μας.

 

Σίδερη – Καπόγιαννη Παναγιώτα (Πίτσα) 

Ονομάζομαι  Σίδερη – Καπόγιαννη Παναγιώτα (Πίτσα) και γεννήθηκα το 1961. Κατάγομαι από τη Σκοπή Τριπόλεως και έχω δύο γιούς, τον Φίλιππα 29 ετών  και τον Παναγιώτη 27 ετών. Από το 1985 εργάζομαι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης και έχω εκλεγεί επανειλημμένα στο σωματείο του Νοσοκομείου.

Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος για πρώτη φορά, μαζί με το Νίκο Τσιαμούλο και την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» γιατί πιστεύω ότι αξίζει να στηρίξω έναν νέο άνθρωπο, με όραμα, ιδανικά και  φρέσκες ιδέες. Μαζί με το Νίκο ευελπιστώ να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας, να αναδείξουμε την πόλη μας και να της χαρίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Το οφείλουμε άλλωστε στα παιδιά μας.

 

Ζάβος Σπυρίδων

Ονομάζομαι Ζάβος Σπυρίδων. Γεννήθηκα το 1961 στο Λεβίδι Αρκαδίας όπου και κατοικώ με τη σύζυγο μου Τσίωλη Νικολέττα και τα 3 μας παιδιά. Είμαι συνταξιούχος Δικαστικός υπάλληλος. Η αγάπη μου για το τόπο μου με έκανε να ασχοληθώ από νεαρή ηλικία με διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς. Διετέλεσα Δημοτικός σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Λεβιδίου. Σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφιος με το Νίκο Τσιαμούλο θέλοντας να συμβάλλω και εγώ σε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα των πολιτών που ζουν στα χωριά μας, αλλάζοντας έτσι τη σημερινή κατάσταση και δημιουργώντας έναν καλύτερο Δήμο που να αξίζει τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.