Εκλογες 2019

Τζήλος - Λιαρόπουλος με τον Μπουντρούκα

Δύο νέους υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη "Πελοποννησιακή Συμμαχία" του Γιάννη Μπουντρούκα.

Ο Συνδυασμός συνεχίζει να στελεχώνει το ψηφοδέλτιο του προωθώντας νέα και φρέσκα  πρόσωπα στο πολιτικό προσκήνιο. Κοινή είναι η διαπίστωση ότι η παράταξη του Γιάννη Μπουντρούκα ισχυροποιείται καθημερινά πλησιάζοντας προς τις εκλογές και στελεχώνεται από άτομα που δίνουν μεγάλη δυναμική στην προσπάθεια που γίνεται σε όλη την Περιφέρεια.

 Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Μπουντρούκας δήλωσε:  «Το ψηφοδέλτιο της Πελοποννησιακής Συμμαχίας συγκροτείται με τρόπο που η εμπειρία συναντά την νεανική σκέψη για να γίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου αυτό που της αξίζει, ένα κέντρο συνεχούς ανάπτυξης που κεντρικό στόχο θα έχει την αύξηση του βιοτικού επιπέδου τον πολιτών της».

Οι δύο νέοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία» του Γιάννη Μπουντρούκα για την Αρκαδία είναι οι εξής: 

ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Από την Τρίπολη, διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και επιχειρηματίας.

 

ΤΖΗΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Από την Τρίπολη, Εργοδηγός σε κατασκευαστική εταιρία.

 

Για τον Νομό Κορινθίας: 

ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

Από την Κόρινθο, δασκάλα στο δημοτικό σχολείο Αρχαίας Κορίνθου και είναι Γραμματέας στον Σύλλογο Πασχόντων με Μεσογειακή αναιμία του Νομού Κορινθίας.

ΣΤΑΘΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Από το Κοκκώνι Κορινθίας, Παρασκευάστρια παραϊατρικών Επαγγελμάτων 33 συνεχόμενα έτη στο Γ.Ν Κορίνθου και στο κέντρο Υγείας Ξυλοκάστου και Κιάτου είναι πρόεδρος εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Κορινθίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.