Εκλογες 2019

Οι 17 υποψήφιοι με τον Γούργαρη (video)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και μέλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βαγγέλης Γούργαρης ανακοίνωσε  17 Δημοτικούς Συμβούλους, που θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Γούργαρη: 

"Όσο ερχόμαστε πιο κοντά στις κάλπες για τις εκλογές στην Ευρωβουλή, τις Περιφέρειες και τους Δήμους αναδεικνύεται και η κρισιμότητα τους. Αυτό που κρίνεται σε αυτές τις εκλογές είναι αν ο λαός θα επιτρέψει με την ψήφο του στο ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, στα συμπληρώματά  τους και τις δυνάμεις τους στις Περιφέρειες και τους Δήμους που ευθύνονται για το τσάκισμα της ζωής και δικαιωμάτων του, να τον χρησιμοποιήσουν ξανά για να συνεχίσουμε στον ίδιο δοκιμασμένο δρόμο που μας πάει από το κακό στο χειρότερο, ή ο λαός θα αξιοποιήσει την ψήφο του και θα ενισχύσει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες για να ανοίξει ο δρόμος της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής λαϊκής οικογένειας.

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση με  αισιοδοξία προχωράμε και στο Δήμο Τρίπολης για τις εκλογές του Μαΐου, οργανώνουμε  τη δράση μας και συνεχίζουμε την επικοινωνία μας με τους δημότες στην πόλη και τα χωριά του δήμου Τρίπολης.

Είμαστε το ψηφοδέλτιο που μπορεί να εκφράσει τις ελπίδες των λαϊκών ανθρώπων γιατί μπορούμε να απαντήσουμε στην Ενιαία Επίθεση που δέχονται η ζωή και τα δικαιώματα μας από το κεφάλαιο, τις κυβερνήσεις του, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους δήμους και τις περιφέρειες ως στηρίγματα τους. 

Η τοπική διοίκηση έχει ευθυγραμμιστεί με το κράτος και τις κυβερνήσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει γίνει φορομπηχτικός μηχανισμός.

Εμείς θέλουμε η δημοτική αρχή να είναι μπροστάρης στον αγώνα για τη λύση των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες, που θα κινητοποιεί κόσμο και θα διεκδικεί μαζί με όλους τους Τριπολιτσιώτες.

Η δική μας κόκκινη γραμμή είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών μας που δεν ανήκουν στα προνομιούχα κοινωνικά στρώματα όπως εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες, νέοι και γυναίκες.

Εμείς θέλουμε Δημοτική Αρχή που θα διεκδικεί μέτρα για παιδεία, υγεία, τα ΑμεΑ τους ηλικιωμένους μέτρα για τον πολιτισμό τον μαζικό αθλητισμό, μέτρα αντιπλημμυρικής αντισεισμικής αντιπυρικής προστασίας, όλες τις αναγκαίες υποδομές σε έργα οδοποιίας, ύδρευση, αποχέτευση,  άρδευση, την προστασία του περιβάλλοντος, χώρους πρασίνου, ελεύθερους χώρους.  Την διαχείριση των απορριμμάτων με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες. Την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του δήμου κ.α.

Εμείς θα παλέψουμε για μέτρα ανακούφισης των δημοτών με μειώσεις της Δημοτικής φορολογίας και χτύπημα στην ανταποδοτικότητα για λειτουργίες και υπηρεσίες του δήμου, μέτρα για την καλυτέρευση τις καθημερινότητας των δημοτών.

Παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ώστε να μη μείνει κανένα παιδί εκτός και χωρίς τροφεία.  Στήριξη όλων των σχολικών μονάδων, παιδικές χαρές, χώρους πρασίνου και αναψυχής, χώρους δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, νέους και μεγάλους.  Αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους στις συνοικίες και τα χωριά του δήμου.

Καλούμε σε συστράτευση ώστε να οργανωθεί η πάλη και η διεκδίκηση για όσα δικαιούμαστε ως λαός και ως Δήμος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η παράταξη που επιδιώκει τη συσπείρωση όλων όσων θέλουν την ανατροπή της κατάστασης που ζούμε και την προοπτική ανάπτυξης σε όφελος των εργαζομένων, των λαϊκών οικογενειών και συνολικά του Τριπολιτσιώτικου λαού. Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα προβλήματα λύνονται από αγώνες και οι λύσεις δεν έρχονται από μόνες τους.

Οι άλλοι συνδυασμοί στο Δήμο μας χωρίς ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους είναι από την άλλη όχθη, ανταγωνίζονται για τη συνέχιση των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα τελευταία 20 χρόνια στο Δήμο.

Παρουσιάζουμε άλλους 17 υποψήφιους."

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.