Εκλογες 2019

Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Τσιαμούλος

Ανακοίνωση υποψηφίων με τον συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα".

Μπίλλα Εφταλία 

Ονομάζομαι Μπίλλα Εφταλία του Πέτρου, είμαι 38 ετών και μένω στην Τρίπολη με τον σύζυγο μου και τα δύο μας παιδιά. Είμαι Φαρμακοποιός και διατηρώ το δικό μου Φαρμακείο στο Στενό, του τέως Δήμου Κορυθίου. 

Αποφάσισα να σταθώ δίπλα στον Νίκο Τσιαμούλο και την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί πιστεύω πως ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που θα δώσει μία νέα πνοή στο Δήμο. Είναι γνώστης των πραγμάτων και μέσω του επαγγέλματος του έχει αποκομίσει εμπειρία και πολλά εφόδια ώστε να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η Τρίπολη, όσο και τα χωριά του Δήμου μας. Η Τρίπολη αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.. έργο δύσκολο που όλοι μαζί με θέληση και σκληρή δουλειά μπορούμε να το καταφέρουμε.

 

Βρεττός Γεώργιος 

Ονομάζομαι Βρεττός Γεώργιος του Κωνσταντίνου, έχω γεννηθεί το 1957 και μένω μόνιμα στην Τρίπολη με τη σύζυγό μου και τα δύο μας παιδιά. Έχω καταγωγή από την Μανθυρέα και είμαι Ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών στην Τρίπολη. 

Στηρίζω και σε αυτές τις εκλογές τον Νίκο Τσιαμούλο και την μεγάλη του προσπάθεια να φέρει επιτέλους την αλλαγή στην πόλη και τα χωριά μας, που έχουν μείνει πίσω τόσα χρόνια. Τον γνωρίζω, τον εμπιστεύομαι και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε καλύτερα για τους συμπολίτες μας, τα παιδιά μας και για το μέλλον αυτού του τόπου.

 

Τσακύρη Ευθυμία

Ονομάζομαι Τσακύρη Ευθυμία του Αποστόλου, γεννήθηκα το 1958 και κατοικώ στην Τρίπολη. Έχω καταγωγή από το Δάρα και έχω έναν γιο και μία κόρη. Έχω πτυχίο Ψυχολογίας από την Ιδιωτική σχολή Δολιανίτη στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή είμαι Βιοτέχνης. 

Θέτω για δεύτερη φορά υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» υποκινούμενη από συναισθηματικούς κυρίως λόγους. Γνωρίζω τον Νίκο Τσιαμούλο πολλά χρόνια, σέβομαι τον αγώνα που κάνει για τον τόπο του και δεν μπορώ να μην τον βοηθήσω σ αυτή του την προσπάθεια. Έχω και εγώ παιδιά και αντιμετωπίζω καθημερινά τα ίδια προβλήματα με όλους τους συμπολίτες μου και θέλω να βρεθεί μία λύση, αποτελεσματική και οριστική για να μπορούμε όλοι να είμαστε υπερήφανοι για τον Δήμο μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.