Εκλογες 2019

Δύο νέοι υποψήφιοι για τον Τσιαμούλο

Δύο ακόμη υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους με τον συνδυασμό "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος. 

Μέλλου Μαρία 

Ονομάζομαι Μέλλου Μαρία του Ιωάννη και της Βασιλικής και είμαι 41 ετών. Μένω μόνιμα στο Βαλτέτσι και είμαι κτηνοτρόφος.

 Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ το χωριό μου και κατ’ επέκταση των τόπο μου. Θέλω να συμβάλω προτείνοντας καινοτόμες ιδέες στην ανάπτυξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός σε νέες ιδέες και προτάσεις και έχει την εμπειρία να βελτιώσει και να αναδείξει αυτούς τους τομείς. Γι αυτό λοιπόν και εγώ συμπορεύομαι μαζί του και θα κάνω ότι μπορώ για να καταφέρουμε να δώσουμε νέα πνοή στα παραμελημένα χωριά του Δήμου μας.

 

Σκιπητάρης Βασίλης 

Ονομάζομαι Σκιπητάρης Βασίλης του Γεωργίου, έχω γεννηθεί στην Αθήνα το 1978, έχω μεγαλώσει και είμαι κάτοικος Τρίπολης. Είμαι M.Sc. Γεωπόνος - Οινολόγος  από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επαγγελματικά από το 2013 εργάζομαι στην επιχείρηση που ίδρυσα στα Χάνια Σκοπής με αντικείμενο τις Χημικές και Μικροβιολογικές Αναλύσεις Τροφίμων κ Ποτών και το εμπόριο Λιπασμάτων και Φυτοπροστατευτικών.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Νίκου Τσιαμούλου να είμαι για δεύτερη φορά υποψήφιος στο πλευρό του γιατί γνωρίζω και εκτιμώ τον αγώνα που κάνει για να αναδείξει το Δήμο μας. Αγαπάει αυτό τον τόπο και αγωνίζεται με εφόδιο τις γνώσεις και την εμπειρία του για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Σύμφωνα με τη ρήση «όποιος είναι γνώστης και γνωρίζει ότι είναι γνώστης είναι σοφός, ακολούθησε τον!» έτσι και εγώ στέκομαι δίπλα του και θα παλέψω για ένα νέο αύριο, έναν νέο Δήμο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.