Εκλογες 2019

Ο Παναγιώτης Σκορπίδας υποψήφιος με τον Τσιαμούλο

O Παναγιώτης Σκορπίδας υποψήφιος με το συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα" 

Ονομάζομαι Παναγιώτης Σκορπίδας και είμαι γιος του Ευαγγέλου και της Αγγελικής. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζατε τον πατέρα μου λόγω του επαγγέλματος του (φανοποιός) αλλά και της ενασχόλησης του με τον αθλητισμό μιας και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Αστέρα Τρίπολης. Αρκετοί γνωρίζετε όμως και εμένα τον ίδιο, μιας και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφιος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης και με την δική σας βοήθεια κατάφερα να εκλεγώ στην πρώτη μου κιόλας εμπειρία στον χώρο αυτό. Γεννήθηκα στην Τρίπολη όπου μεγάλωσα και ολοκλήρωσα τη Δημοτική εκπαίδευσή μου στο 7ο Δημοτικό και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο. Έχω έναν αδερφό, τον Κώστα που εργάζεται στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη και τη Γεωργία η οποία εργάζεται στο τμήμα marketing του ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Σπούδασα Τεχνολόγος Γεωπόνος στο A.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας και ταυτόχρονα ολοκλήρωσα και τη φοίτηση μου ως Μηχανολόγος Μηχανικός στο Mediterranean College στην Αθήνα. Είμαι κάτοχος πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας, υπολογιστών και επιπλέον έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, ικανοποιώντας την ανάγκη μου να διευρύνω τους ορίζοντες μου. Από την παιδική μου ηλικία υπήρξα αθλητής ποδοσφαίρου, τόσο στον Αστέρα Τρίπολης όσο και στον Παναρκαδικό.

Έχοντας εισπράξει πολλή αγάπη από την οικογένειά μου, καθώς επίσης και ηθικές αρχές, έμαθα να ζω με ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μου και το περιβάλλον. Η καθημερινή μου επαφή με τα κοινά και ο ιδιαίτερα κοινωνικός μου χαρακτήρας, μου γεννά την επιθυμία να προσφέρω στους συμπολίτες μου και στην κοινωνία που ζω συμβάλλοντας τόσο με τις δεξιότητες που διαθέτω όσο και με την όρεξη ενός νέου ανθρώπου, στην εξέλιξη της σε μια αρμονική και αλληλέγγυα κοινωνία. Με γνώση και αίσθηση των προβλημάτων του δήμου, όπως τα έζησα στα δημοτικά συμβούλια τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ακούω καθημερινά τις ανησυχίες, αφουγκράζομαι τις αγωνίες και ενημερώνομαι για τις απόψεις που εκφράζουν για την πόλη οι συμπολίτες μας.

Συμμετέχω στο συνδυασμό «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Τσιαμούλο γιατί οραματίζομαι όπως και εκείνος τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας. Δρώντας ομαδικά, μπορούμε να πρωτοστατήσουμε σαν Δήμος στην εξέλιξη της εποχής μας, πατώντας γερά στις βάσεις της ιστορίας μας και της παράδοσής μας. 

Πορεύομαι, από την πρώτη μου ημέρα συμμετοχής στα κοινά, πάντοτε στην υπηρεσία του πολίτη, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με σταθερό γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον. Είμαι πρόθυμος να βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να φέρουμε την Τρίπολη εκεί που της αξίζει.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.