Εκλογες 2019

Παυλής: Κάνουμε την εμπιστοσύνη σας Πράξη!

Μέσω ανακοίνωσής του ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, πραγματοποίησε απολογισμό της θητείας του από το 2014 μέχρι και το 2019.

Δείτε την ανακοίνωση του Δημάρχου Τρίπολης και εκ νέου υποψήφιου κ. Δημήτρη Παυλή:

"Συνδηµότες και συνδηµότισσες,

Ίσως πολλοί να µας χαρακτηρίζουν ονειροπόλους, κάθε φορά που δηµοσιεύουµε ένα νέο έργο ή µια επωφελή παρέµβαση για όλους τους δηµότες. Τηρώντας τις αρχές του πολιτικού πολιτισµού, της διαφάνειας και της νοµιµότητας, τα πιστεύω µας για τη δύναµη του διαλόγου µε τους πολίτες και την αντιµετώπιση προβληµάτων µε τον απαιτούµενο σεβασµό.

Οραµατιστήκαµε ένα καλύτερο αύριο…

Ένα ∆ήµο που λύνει προβλήµατα και στοχεύει µε Σχέδιο και Αποτελεσµατικότητα στην Ανάπτυξη – όχι όπως ο καθένας µας µπορεί να έχει αυτή την έννοια στο µυαλό του- αλλά την ανάπτυξη που δικαιούται ο τόπος µας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήµατα, απαντώντας στα θέµατα των υποδοµών και της καθηµερινότητας. 

Εν µέσω µιας παρατεταµένης κρίσης σε όλους τους τοµείς, πιστέψαµε ότι θα µπορέσουµε άµεσα να παρέµβουµε και να υλοποιήσουµε το πρόγραµµά µας. Όµως η έλλειψη χρηµατοδότησης από Εθνικούς και Ευρωπαϊκού πόρους, η δέσµευση αποθεµατικών και η εφαρµογή των Κάπιταλ κοντρόλ από την αρχή της θητείας µας και για τα επόµενα τρία χρόνια δεν µας επέτρεψε να υλοποιήσουµε τις αναγκαίες παρεµβάσεις σε έργα υποδοµής και καθηµερινότητας, παρά µόνο να ικανοποιήσουµε τις λειτουργικές ανάγκες του ∆ήµου και να προχωρήσουµε σε κάποιες µικρές παρεµβάσεις.

Κάναµε το όραµα πραγµατικότητα…

Το καλοκαίρι του 2017 που άνοιξαν τα Ευρωπαϊκά χρηµατοδοτικά εργαλεία µέσω του ΕΣΠΑ και µετέπειτα οι χρηµατοδοτήσεις από Εθνικούς πόρους, βρήκε τον ∆ήµο έτοιµο, έχοντας προετοιµάσει και ωριµάσει µελέτες για µικρά και µεγάλα έργα.

Πετύχαµε τη χρηµατοδότησή τους και τις απαραίτητες προεγκρίσεις, αξιοποιώντας τα χρηµατοδοτικά εργαλεία των αρµόδιων Υπουργείων, της Περιφέρεια Πελοποννήσου διαµέσου προγραµµατικών συµβάσεων, από το Π∆Ε, από το ΕΣΠΑ από τοµεακά επιχειρησιακά προγράµµατα ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών για την Πρωτοβάθµια αυτοδιοίκηση, από το ΤΑΠ ΤΟΚ, από ανανεώσιµες πηγές, από ΣΑΤΑ, από ιδίους πόρους και ξεκινήσαµε την υλοποίησή τους.

Σήµερα έχουµε τη δυνατότητα να σας παραθέσουµε ανά τοµέα, αυτά που ως ∆ηµοτική Αρχή εξασφαλίσαµε σε πόρους που βρίσκονται ήδη στα ταµεία του ∆ήµου Τρίπολης ή πρόκειται να έλθουν καθώς έχουµε τις απαιτούµενες προεγκρίσεις.

Χωρίς χρονικό ορίζοντα την παρούσα ∆ηµοτική θητεία αλλά µε στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου µας, βάλαµε τις βάσεις ώστε όλοι µαζί να συνεχίσουµε δυναµικά την πορεία µας.

Όλα αυτά τα καταφέραµε µε σκληρή δουλειά για να είµαστε χρήσιµοι στον ∆ηµότη, να σταθούµε δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές οµάδες, να κάνουµε έργα στην Τρίπολη και τα χωριά µας µε σύγχρονες προδιαγραφές που θα µας φέρουν πιο κοντά στις βιώσιµες πόλεις του αύριο.

Στη δική µας πορεία, το συµφέρον των συµπολιτών µας ήταν και είναι ο οδικός χάρτης που ακολουθούµε και σε αυτή την πορεία δεν περισσεύει κανείς."

 

∆ηµήτρης Παυλής

∆ήµαρχος Τρίπολης

 

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.