Αρκαδια: Εκλογες 2019

Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο η "Νέα Τρίπολη"

O υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννης Σμυρνιώτης, κατέθεσε το ψηφοδέλτιο στο Πρωτοδικείο Τρίπολης την Κυριακή (5/5).

Ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε: 

"Στο πλευρό μου βρίσκονται ξανά πιστά στελέχη της παράταξής μας, αφοσιωμένα στο έργο τους, με πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στελέχη που συνέβαλλαν στην υλοποίηση 418 έργων σε μόλις 2,5 χρόνια .’Έργων σοβαρής υποδομής και έργων απαραίτητων για την ομαλή καθημερινότητα των πολιτών . Έργα που άλλαξαν την εικόνα της Τρίπολης.Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα μπορώ να κοιτώ στα μάτια όλους τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης, έντιμα και καθαρά. Διότι άφησα στην άκρη τα λόγια και ασχολήθηκα μόνο με τα έργα.

Μαζί μας συντάσσονται και νέα στελέχη με αξίες, με κατάρτιση και με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία, αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι με ιδέες, με όραμα και με προτάσεις για έναν Δήμο ανοιχτό, εξωστρεφή, για έναν Δήμο που με τη δική σας ψήφο, με τη δική σας δύναμη και με τη συνεργασία όλων μας θα βγει από το τέλμα, θα μπει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και θα γίνει ξανά σημείο αναφοράς στη χώρα μας.

Το ψηφοδέλτιό μας υπερέχει. Η παράταξή μας υπερέχει. Διότι οι δικοί μας υποψήφιοι διακρίνονται για το ήθος τους, για την κατάρτισή τους και για τις δυνατότητές τους. Θέλουν και μπορούν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια και με αγάπη στον τόπο τους.

Ζητούμε την ψήφο σας για να νικήσει ο Δήμος μας.

Ζητούμε την εμπιστοσύνη σας για να ακουστεί η φωνή σας.

Ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό μας για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με συνέπεια, με εντιμότητα, με υπευθυνότητα και  εργατικότητα. 

Τέλος με τα πειράματα και τους ερασιτεχνισμούς. Τέλος με την ανικανότητα και με την αδιαφορία.

Οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης θέλουν, αξίζουν και δικαιούνται τη νέα Τρίπολη.

Με οδηγούς τα στελέχη μας, την πείρα μας, το όραμά μας και με σκληρή δουλειά πάμε τον Δήμο Τρίπολης Ξανά Μπροστά!"

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.