Αρκαδια: Εκλογες 2019

Η Παναγιώτα Μανιάτη υποψήφια με τον Σμυρνιώτη

Η Παναγιώτα Μανιάτη στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δήμαρχου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη.

Η Παναγιώτα Μανιάτη είναι υποψήφια Σύμβουλος με την παράταξή μας "ΝΕΑ  ΤΡΙΠΟΛΗ" στην Κοινότητα Τρίπολης στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2019.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και  δραστηριοποιείται στην Τρίπολη. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π., κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας (Ε.Μ.Π.) και Πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Έχει εργαστεί ως Χημικός Μηχανικός στην ΔΕΥΑΤ, σε εταιρεία εμφιαλώσεως Φυσικού Μεταλλικού νερού καθώς και στο Δήμο της Τρίπολης στηΔιεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου. Από το 2009, παράλληλα με την άσκηση του επαγγέλματος της διδάσκει σε Δημόσια ΙΕΚ σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Το 2018 συμμετείχε στο διαγωνισμό καινοτομίας Smartcity2, Citylab Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης κατακτώντας την πρώτη θέση, μετά από ψηφοφορία, με την ιδέα ενός «Έξυπνου Συστήματος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων». Διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 26 καινοτόμες ιδέες για έξυπνες πόλεις  οδηγώντας την ιδέα της στο 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας της ΚΕΔΕ, στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος όπου και κατέκτησε την 16η θέση ανάμεσα σε 112 υποψήφιες ιδέες και πάνω από 1500 υποψηφίους από όλη την Ελλάδα. Τέλος συμμετείχε και στο διαγωνισμό καινοτομίας Ennovation 2018 του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών φτάνοντας ένα βήμα πριν τον τελικό. 

Το ανήσυχο πνεύμα της, ο επαγγελματισμός της και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για την βελτίωση της πόλης μας συνδυάζονται άρρηκτα με τη δική μας αταλάντευτη πίστη στις δυνατότητες των νέων ανθρώπων της πόλης μας να προσφέρουν ουσιαστικά και με καινοτόμες ιδέες στην κοινωνία της Τρίπολης που ονειρευόμαστε. Ευχόμαστε στην Παναγιώτα καλή επιτυχία στην νέα της προσπάθεια.

Με τελικό στόχο να πάμε όλοι μαζί το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.