Εκλογες 2019

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης στο Ελαιοχώρι

Ο επικεφαλής της παράταξης "ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ" Γιάννης Σμυρνιώτης επισκέφθηκε το Ελαιοχώρι, όπου συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής.

Οι κάτοικοι επισήμαναν  το μεγάλο το πρόβλημα που υπάρχει με τους αγροτικούς δρόμους που την τελευταία πενταετία δεν έχουν συντηρηθεί καθώς και το πρόβλημα της άρδευσης  των αγροτεμαχίων.

Ο κύριος Σμυρνιώτης δεσμεύτηκε ότι τα προβλήματα αυτά θα λυθούν άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων του και σημείωσε ότι θα είναι δίπλα στα χωριά του Κορυθίου, όπως άλλωστε υπήρξε και την τριετία της θητείας του ως δήμαρχος, όπου σε μικρό χρονικό διάστημα ολοκλήρωσε την αντικατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης από αμίαντο προς Στενό - Αγιωργίτικα - Παρθένι - Ελαιοχώρι της δημοτικής ενότητας  Κορυθίου προϋπολογισμού 1.700.000 € και υλοποίησε στην ενότητα Κορυθίου 38 έργα συνολικού ποσού 727.308,47€.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε ότι τα χωριά του Δήμου Τρίπολης χρειάζονται άμεση στήριξη και υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία για να γίνουν έργα και υποδομές που θα διευκολύνουν τους αγρότες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.