Εκλογες 2019

Προεκλογική περιοδεία του Νίκου Τσιαμούλου (photos)

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα", στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, επισκέφθηκε επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ., καθώς και την Πυροσβεστική και τον ΟΑΕΔ.

"Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στο πλαίσιο της προεκλογικής μου περιοδείας και συνοδευόμενος από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης, επισκέφθηκα επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) Τρίπολης. 

Άκουσα και είδα τα προβλήματα που έχουν και τους ανέλυσα το σχέδιό μας που αφορά στην τοπική ανάπτυξη και μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις στον επιχειρηματικό «πνεύμονα» της πόλης μας.

Στην συνέχεια βρέθηκα στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Πυροσβεστικού σώματος. Εκεί μας υποδέχτηκαν θερμά, ο Διοικητής Περιφερειακής Διεύθυνσης και ο Διευθυντής Αρκαδίας και συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό σώμα αλλά και την ετοιμότητά τους ενόψει θερινής περιόδου. Με ευχαρίστησαν  για την βοήθεια που έχει  προσφέρει η παράταξη όσον αφόρα τη στέγαση του Πεζοπόρου Τμήματος Πελοποννήσου του Πυροσβεστικού σώματος στο σχολείο του χωριού Αγίου Βασιλείου, αλλά και για τη λύση πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν λόγω της μετεγκατάστασης.  Έδωσα  συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό σώμα για τον εθελοντικό χαρακτήρα που μας δείχνει κατά καιρούς και στους νέο-προσληφθέντες πυροσβέστες - που συνάντησα εκεί σήμερα και εκπαιδεύονταν- να είναι καλορίζικοι και σιδεροκέφαλοι.

Τέλος, επισκέφτηκα το τοπικό κατάστημα του ΟΑΕΔ, ενημερώθηκα για τις νέες θέσεις εργασίας που θα ανακηρυχτούν το επόμενο διάστημα και αφορούν κυρίως στη 2βάθμια αυτοδιοίκηση και λόγω του επαγγέλματός μου, ανταλλάξαμε απόψεις για την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο.

*Τις φωτογραφίες από την περιοδεία μου μπορείτε να τις βρείτε από την προσωπική μου σελίδα στο facebook.

Σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 θα επισκεφθώ το πρωί την Αστυνομία και την Εφορία και το απόγευμα τα χωριά της Τεγέας."

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.