Εκλογες 2019

Ο Τσιαμούλος παρουσίασε τον Ευάγγελο Παπούλια

Παρουσίαση του υποψηφίου Ευάγγελου Παπούλια με το συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα"!

Ονομάζομαι Ευάγγελος Παπούλιας, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη το 1976. Είμαι γιος του Χρίστου και της Αικατερίνης Παπούλια. Το 2001 αποφοίτησα από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές στον κλάδο της Πολιτιστικής Διαχείρισης ολοκληρώθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το 2005. Απέκτησα το διδακτορικό μου στο αντικείμενο της διαχείρισης της πολιτισμικής κληρονομιάς από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012. Υπήρξα διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας την περίοδο 2010-2012. Στέλεχος της Επιτροπής Ερευνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2001-2015) με συμμετοχή στην υλοποίηση πολλών προγραμμάτων στον τομέα του πολιτισμού. Είμαι Διδάσκων (ΣΕΠ) κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2019 στη Θεματική Ενότητα «Πολιτιστική Πολιτική και Διοίκηση» του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). 

Είμαι μέλος του European Association of Archaeologists καθώς και του ευρωπαϊκού δικτύου για την προστασία και ανάδειξη της πανεπιστημιακής κληρονομιάς Universeum. Από τον Φεβρουάριο του 2015 είμαι προϊστάμενος του Τμήματος Μουσείων και Ιστορικών Αρχείων του Ε.Κ.Π.Α.. 

Οι αρχές και οι αξίες της οικογένειας μου για προσφορά, αγάπη και πίστη στον συνάνθρωπο αποτελούν τα βασικά μου εφόδια στην ζωή. Η αγάπη μου για την Τρίπολη και τον τόπο μου, η πεποίθηση ότι ο τόπος μας αξίζει κάτι καλύτερο με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Τσιαμούλο. Με τον Νίκο μας συνδέει βαθιά φιλία και πιστεύω είναι η καλύτερη πρόταση για Δήμαρχος στην Τρίπολη. Ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε στάσιμο, παρηκμασμένο, και περιθωριοποιημένο διοικητικό κέντρο χωρίς δράση σε κανένα τομέα. Πιστεύω στο όραμα και συγχρόνως στην ισχυρή βούληση για να μπορεί το όραμα να γίνει πράξη. Βασική αρχή για να μπορούν να γίνουν πράγματα για τον τόπο σου είναι οι δυνατές ομάδες, η διεπιστημονικότητα και φυσικά οι συνέργειες στους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς που θα κάνουν τον δήμο μας να ξαναβρεί τη χαμένη του ζωντάνια σε όλους τους τομείς.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.