Εκλογες 2019

Συνάντηση Τσιαμούλου με οδηγούς ταξί (photos)

 Tο απόγευμα Δευτέρας (13/5) στο Κτίριο του ΟΕΒΑ, ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος συναντήθηκε με αντιπροσωπία των οδηγών ΤΑΞΙ Τρίπολης. 

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να τους παρουσιάσω το πρόγραμμα δράσης της παράταξης. Άκουσα τους προβληματισμούς τους και με τη σειρά μου τους ανέλυσα τις θέσεις μας ως προς τον κλάδο τους και πως σκοπεύουμε εμείς να βοηθήσουμε ώστε αυτό το επάγγελμα που σήμερα περνάει κρίση να ανακάμψει. Υπάρχουν λύσεις και έχουμε και τη διάθεση αλλά και τη γνώση να τις θέσουμε στο τραπέζι και αφού τις συζητήσουμε να εφαρμόσουμε εκείνες που στόχο έχουν την βελτίωση τόσο των συνθηκών εργασίας αυτών των επαγγελματιών, όσο και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που τους επιλέγουν για την μετακίνησή τους. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.