Εκλογες 2019

Επίσκεψη Τσιαμούλου στο ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας (photos)

Συνάντηση του υπ. Δημάρχου Τρίπολης Νίκου Τσιαμούλου με τον τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας. 

"Χθες το πρωί επισκέφθηκα το ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας, όπου είχα ραντεβού με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. προκειμένου να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις εν όψει των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών. 

Άκουσα με προσοχή τις προτάσεις του που αφορούσαν κυρίως το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας αλλά και το θέμα που υπάρχει με τους χώρους στάθμευσης, του ανέλυσα το δικό μας πλάνο για τον Δήμο και συμφώνησα μαζί του στο γεγονός ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία του εκάστοτε Δήμου με αυτές τις επιχειρήσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Αμέσως μετά στα πλαίσια της περιοδέιας μου επισκέφθηκα τα γραφεία της ΔΕΗ στην Τρίπολη.

Στη συνέχεια αποδεχόμενος την πρόσκληση του Πρόεδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κου Μαρινάκου και της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας, βρέθηκα στο Ξενοδοχείο Μαίναλο, όπου είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε μια εποικοδομητική συζήτηση με θέμα το σχεδιασμό της Τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης. Πριν κάποιες μέρες ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα τους απαντώντας σε ερωτηματολόγιο σχετικά με την ανάπτυξη του τουρισμού στο Δήμο μας, ένα θέμα που αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Το κλίμα ήταν φιλικό και η κουβέντα μας δεν κράτησε παρά μόνο λίγα λεπτά, που ήταν αρκετά για να επικεντρωθούμε στα 3 – 4 εκείνα σημεία που θα δώσουμε προτεραιότητα για να καταφέρουμε να αυξήσουμε τον τουρισμό, τόσο στην Τρίπολη, όσο και στα χωριά του Δήμου.

Το ίδιο απόγευμα, συναντήθηκα με εκπροσώπους του Συλλόγου Εστιατόρων για τον ίδιο λόγο. Μου κατέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης, άκουσα με προσοχή τις δικές τους προτάσεις για την ανάκαμψη της οικονομίας των επιχειρήσεών μας και μου ζήτησαν να τους αναλύσω τους στόχους της δικής μας παράταξης σε αυτόν τον τομέα. Οι πόροι και οι υποδομές υπάρχουν, αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχει θέληση για να τις αξιοποιήσουμε κι εμείς την έχουμε. Επαναλειτουργία της τουριστικής επιτροπής, αξιοποίηση πολιτισμικής κληρονομιάς, δημιουργία φεστιβάλ χορού, διαφήμιση τοπικών προϊόντων, νέες επιχειρηματικές προτάσεις, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις μας για την προσέλκυση τουριστών σε μια πόλη με τέτοια ιστορία όπως η δική μας".

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2019

8.30 Α βαθμια – Β βαθμια 

10.30 Συνάντηση Εκλογικό Κέντρο

Πλ. Κολοκοτρώνη (γύρω μαγαζιά),

Πλ. Αγίου Βασιλείου (γύρω μαγαζιά)

Τράπεζες, Ταχυδρομείο μέχρι πλ. Ανεξαρτησίας

6.30 μ.μ. Βλαχοκερασιά

7.00μ.μ.  Κολλίνες

9.00 μ.μ. Αλεποχώρι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2019

9.00 Τράπεζα Πειραιώς – Κοτσόβολος

9.30 ΙΚΑ

Δημαρχείο – Υπηρ. Δήμου – ΚΑΠΗ

7.00 – 7.30 Κώμη – Δάρα – Βλαχέρνα – Λεβίδι – Κανδήλα

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΙΟΥ 2019

8.30 Λαική (στρατόπεδο)

9.30 Λαική Βαλτετσίου – κατεβαίνοντας Ουάσινγκτον – μαγαζιά μέχρι Άγιο Βασίλη

6.00 μ.μ. Ζευγολατιό

7 παρά μ.μ. Στενό

7.30 μ.μ. Αγιωργήτικα

8.15 μ.μ. Παρθένι

9.00 μ.μ. Ελαιοχώρι

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.