Εκλογες 2019

Σαραντοπούλου: Το "πουλέν" του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία

Η Μαύρα Σαραντοπούλου, υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Αρκαδίας, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Κατάγεται από το Λεβίδι Αρκαδίας.

Σπούδασε δημοσιογραφία, ενώ είναι φοιτήτρια επί πτυχίω του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει ολοκληρώσει κύκλους σπουδών πάνω στη μουσική (κλασικό πιάνο) και το θέατρο. 

Εργάζεται ως δημοσιογράφος πολιτικού ρεπορτάζ από τα 18 της χρόνια. Ξεκίνησε στις εφημερίδες και τα sites του Πειραιά, καλύπτοντας το Πειραϊκό- Ναυτιλιακό ρεπορτάζ. Συνέχισε στην τηλεόραση, στο τμήμα σύνταξης ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel, καθώς και στο Start Media της Κέρκυρας ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων. 

Εδώ και τέσσερα χρόνια εργάζεται στην ελληνική κυβέρνηση, στο γραφείο τύπου του Μ. Μαξίμου. 

Προέρχεται από οικογένεια βιοπαλαιστών με βαθιές δημοκρατικές και αριστερές ρίζες. Οι γονείς της εργάτες, έχουν υπάρξει μέλη της Νεολαίας Λαμπράκη και του ΚΚΕ , ενώ ο παππούς της που την επηρέασε βαθιά ως προσωπικότητα,  ήταν ΕΠΟΝίτης και αντάρτης του ΕΛΑΣ.

Η ίδια ξεκίνησε την κινηματική της δράση ως μέλος της ΚΝΕ και αργότερα του ΚΚΕ. Το 2011 προσχώρησε στον Συνασπισμό και αργότερα στο ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Ευχαριστήριο μήνυμα της υποψήφιας βουλευτού με τον ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Αρκαδίας, Μαύρας Σαραντοπούλου:

Βγες έξω, σύντροφε! Ρίσκαρε

(…)Μπρος, στο δρόμο έξω! Αγωνίσου!

Να περιμένεις πια δε γίνεται, είναι αργά πολύ!

Βοήθα τον εαυτό σου βοηθώντας μας…

Μπ. Μρεχτ

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συντρόφους μου από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας,  που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την πρότασή τους να είμαι υποψήφια βουλευτής για το νομό Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 

Η τιμή που μου κάνατε μεγάλη. Μεγάλη εξίσου είναι και η ευθύνη που μας αναθέτει το κόμμα σε αυτή την εκλογική μάχη. 

Πάμε όλοι μαζί να βρεθούμε δίπλα και στον πιο απομακρυσμένο πολίτη! Να του μιλήσουμε για την πολιτική της Αριστεράς και να τον ενημερώσουμε για τα όσα σπουδαία έπραξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι και σήμερα. 

Μα το πιο σπουδαίο, σύντροφοι, είναι ότι πάμε όλοι μαζί να υψώσουμε τοίχο στον λαϊκισμό, στη σπέκουλα και στον ¨οδοστρωτήρα¨  της πολιτικής της δεξιάς, που πριν καλά καλά πραγματοποιηθούν οι εκλογές, έδειξε τα ¨δόντια¨ του τέρατος του νεοφιλελευθερισμού που θέλει να επαναφέρει στη χώρα. 

Πάμε να δώσουμε μαζί τη μεγάλη μάχη. Μία μάχη, φίλες και φίλοι, που δεν θα σταματήσει το βράδυ των εκλογών. Γιατί δεν ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο. Η δική μας μάχη ξεκίνησε από τότε που συνειδητοποιήσαμε τον κόσμο και τις ανισότητες.

 Και ταχτήκαμε δίπλα στο δίκιο και κόντρα στο άδικο. 

Για να υψώσουμε ξανά τις αξίες της δημοκρατίας πάνω από κάθε βαρβαρότητα της πολιτικής του νεοφιλελευθερισμού. 

Για να κρατήσουμε όρθια τούτη την πολύπαθη χώρα που με τόσο κόπο πήρε πίσω την τσακισμένη της αξιοπρέπεια. 

Καλούς αγώνες!

Μαύρα Σαραντοπούλου- Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.