Εκλογες 2019

"Συμπαραστάτης στον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας"

Μ. Ρουσιάς: "Θα είμαι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας".

"Τις αναπτυξιακές και επενδυτικές προοπτικές που προσφέρει η Αρκαδία στο σύνολό της, αλλά και η ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης ειδικότερα, το επόμενο διάστημα με τις στοχευμένες φοροελαφρύνσεις και τα επενδυτικά κίνητρα που έχει ανακοινώσει στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συζήτησε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνος Ρουσιάς, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Ιωάννη Τρουπή και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, κατά την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο.

Ο κ. Ρουσιάς ενημέρωσε για τις εντάξεις που αναμένονται το προσεχές διάστημα, από τον Αναπτυξιακό Νόμο, για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αρκαδία, για τις ενεργές προσκλήσεις του ΕΣΠΑ που αφορούν επιχειρήσεις, καθώς και για τις εντάξεις των τελευταίων μηνών.

Επίσης, υπογράμμισε τις επενδυτικές ευκαιρίες που φέρνει στην περιοχή το καταδυτικό πάρκο στον Τυρό, ενώ συζήτησαν διεξοδικά για την όδευση του φυσικού αερίου, τόσο στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, όσο και στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο κ. Ρουσιάς ενημέρωσε ότι το έργο της κατασκευής των δικτύων φυσικού αερίου αναμένεται να δημοπρατηθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους και τόνισε τη σπουδαιότητά του, για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και τα οφέλη που θα έχουν οι επιχειρήσεις αλλά και τα νοικοκυριά της Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Τρούπης ευχαρίστησε τον κ. Ρουσιά, για την επίσκεψη και την ενημέρωση που τους έκανε και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές του Ιουλίου.

Ο Μαρίνος Ρουσιάς, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, σημείωσε πως είχε μια πολύ γόνιμη συζήτηση και διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ότι, «θα είμαι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας».

ΔΤ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.