Εκλογες 2019

Επίσκεψη Γιάννη Κατσίρη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (photos)

"Θα καθιερώσουμε σύστημα προληπτικών εξετάσεων και θα καλυφθούν με προσλήψεις σε βάθος τετραετίας όλες οι οργανικές θέσεις", τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Γιάννης Κατσίρης.

Το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης και μίλησε για το πρόγραμμα υγείας του κόμματός του με τους εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και με τη διοίκηση.

Ο κ. Κατσίρης υπογράμμισε πως στόχος της ΝΔ για την υγεία είναι ο εκσυγχρονισμός του συστήματος και η πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία των ασθενών.

Επεσήμανε, πως θα καθιερωθεί πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλους τους πολίτες, που θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ και πρόσθεσε πως θα γίνει με τόσο οργανωμένο τρόπο που οι πολίτες θα λαμβάνουν SMS ή email και θα καλούνται για τις αναγκαίες προληπτικές εξετάσεις ανάλογα με την ηλικία τους, και αυτόματη παραπομπή σε κρατικές ή ιδιωτικές δομές, για να κάνουν τις εξετάσεις. Πρόκειται – τόνισε - για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που θα φέρει επανάσταση στο χώρο της υγείας και στην ελληνική κοινωνία.

Επιπλέον σημείωσε πως θα επεκταθεί η διάρκεια των επαναλαμβανόμενων συνταγών για τους χρονίως πάσχοντες, θα καθιερωθεί ραντεβού εντός 24ώρου με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για ΑΜΕΑ και πολίτες άνω των 65 και θα δώθεί το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής οικογενειακού γιατρού.

Ο κ. Κατσίρης μιλώντας στους εργαζομένους του Παναρκαδικού, ανέφερε ότι θα ενισχυθούν τα νοσοκομεία, με 1.500 ειδικευόμενους νοσηλευτές ετησίως, καθιερώνοντας την απόκτηση ειδικότητας αμέσως μετά το πτυχίο και θα προχωρήσουν σε βάθος τετραετίας στην πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να καλυφθούν όλες οι οργανικές θέσεις. 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.