Εκλογες 2019

"Να κερδίσει η ΝΔ στην Αρκαδία, δύο έδρες στο Κοινοβούλιο"

"Μπορούμε ξανά μετά από μια δεκαετία να κερδίσει η ΝΔ στην Αρκαδία δύο έδρες στο Κοινοβούλιο", τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Κατσίρης.

Στα χωριά της δημοτικής ενότητας Μαντινείας, Νεστάνη, Λουκά και Σάγγα, περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Γιάννης Κατσίρης, επικοινωνώντας με τους πολίτες το πρόγραμμα της ΝΔ και το σχέδιό του για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Κατσίρης υπογράμμισε πως η ΝΔ έχει ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάταξη του πρωτογενούς τομέα και τόνισε πως θα ενταθούν οι έλεγχοι για τις παράνομες ελληνοποιήσεις αγροτικών προϊόντων.

Επιπλέον ο κ. Κατσίρης κάλεσε τους πολίτες της Μαντινείας να τον εμπιστευτούν και να τον στηρίξουν, προκειμένου μετά από  μια δεκαετία να αποκτήσει ξανά η ΝΔ στην Αρκαδία δύο έδρες στο Κοινοβούλιο, για να δυναμώσει η φωνή του νομού μας.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.