Εκλογες 2019

"Η ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ είναι χαμένη!" (video)

Συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας με το Ε.ΠΑ.Μ, κ. Δημήτρη Δράκου, στον arcadia 93.8.

Tην Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, προσκεκλημένος στο στούντιο του arcadia 93.8 ήταν ένας εκπρόσωπος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, του κόμματος δηλαδή που ίδρυσε ο οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης το 2011, ο κ. Δημήτρης Δράκος, υποψήφιος Βουλευτής στην εκλογική Περιφέρεια Αρκαδίας.

Το Ε.ΠΑ.Μ, που δεν συμμετείχε στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, κατέρχεται στις Εθνικές Εκλογές ως μέλος ενός συνασπισμού κομματικών σχηματισμών, στον οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, το Αγροτικό-Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας και το ΔΗΚΚΙ.

Ο κ. Δράκος αναφέρθηκε στις βασικές θέσεις του κόμματός του, όπως το καθεστώς "νομικοπολιτικής κατοχής" της Ελλάδας, την κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος από τα μεγάλα κόμματα κατά την "μνημονιακή" περίοδο και την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε.

Επίσης, απαντώντας σε πρόσφατη δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκη, περί "χαμένης ψήφου σε μικρά κόμματα", ο κ. Δράκος δήλωσε πως, αντίθετα, "χαμένη" είναι η ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Να σημειώσουμε πως την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, στις 19:00, θα επισκεφθεί την Τρίπολη ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ, κ. Καζάκης, ο οποίος και θα βρίσκεται στο χώρο του Μεγάλου Καφενείου, στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.