Εκλογες 2019

Κατσίρης: "Χρειαζόμαστε ελάχιστες ψήφους για τη δεύτερη έδρα" (photos)

Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Γιάννη Κατσίρη.

Διαβάστε την ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή:

Νεοδημοκράτισες, νεοδημοκράτες,

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η αποψινή παρουσία σας εδώ, για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου. Μου δίνετε δύναμη με την εμπιστοσύνη σας και μεγάλη ευθύνη.

Είναι, πράγματι, μεγάλη τιμή και ευθύνη, η συμμετοχή μου στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Αρκαδία.

Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Μπήκα σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη χωρίς προϋποθέσεις, αλλά και χωρίς δισταγμό για το αποτέλεσμα.

Πρώτον, διότι αγαπώ την πατρίδα μου, παλεύω για τα δίκαια του τόπου μας, τιμώ και σέβομαι την ιστορία μας και

Δεύτερον, διότι πάντοτε ήμουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πιστός στρατιώτης στην παράταξή μας. Και το ξέρετε όλοι αυτό. Συνεπώς, πώς θα μπορούσα να αρνηθώ τη συστράτευση, σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη που έχουμε μπροστά μας στις 7 Ιουλίου;

Με παρρησία λοιπόν, αποδέχτηκα την πρόσκληση. Πρόσκληση του Προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, να συμμετέχω πρώτος τούτη τη φορά, στον αγώνα που δίνουμε στο νομό μας.

Σ’ αυτό τον αγώνα, σας θέλω συμμαχητές, για να πάμε τη Νέα Δημοκρατία ακόμα πιο ψηλά. 

Δεν αρκεί απλά να κερδίσουμε. 

Χρειάζεται να έχουμε αυτοδυναμία, προκειμένου να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και να φέρουμε τη χώρα στην κανονικότητα. 

Αυτός είναι ο στόχος! 

Θέλουμε λοιπόν και την τελευταία ψήφο την προσεχή Κυριακή, για να πάμε την Ελλάδα μπροστά!

Εμείς εδώ οι νεοδημοκράτες στην Αρκαδία, έχουμε ακόμα έναν επιπλέον λόγο να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή. Χρειαζόμαστε ελάχιστες ψήφους για να κερδίσουμε ξανά, ύστερα από μια δεκαετία, δύο έδρες στην επόμενη Βουλή!

Νεοδημοκράτισσες, νεοδημοκράτες,

Η θετική αντίστροφη μέτρηση για τη χώρα μας, έχει ξεκινήσει από το βράδυ των ευρωεκλογών. 

Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα! 

Χρειάζεται αγώνας, μέχρι την ώρα που θα κλείσει μεθαύριο η κάλπη, για να κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή!

Η κυβέρνηση του άκρατου λαϊκισμού έκρινε σκόπιμο, ποντάροντας στην πασαρέλα της παροχολογίας, μετά τη βαριά ήττα των ευρωεκλογών, να πλασάρει ένα κακογραμμένο πρόγραμμα, υποσχόμενη ξανά ψέματα. Παίζοντας κυριολεκτικά «τα ρέστα της» στις εκλογές, για να μπερδέψει τους πολίτες και να διασωθεί!

Την απάντηση όμως, να είναι σίγουρος ο πρωθυπουργός και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα ακροδεξιά «δεκανίκια» που του απέμειναν από τη συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛ, θα την πάρουν στις κάλπες από τους πολίτες!

Την Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους, θα βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όλο αυτόν τον περίκλειστο κόσμο των αριστερών ιδεοληψιών και του πολιτικού κουτσαβακισμού, που 4 χρόνια ταλαιπώρησαν τη χώρα και όλους μας, με τις παλαιοκομματικές επιλογές και τις ιδεοληψίες τους.

Φίλες και φίλοι,

Μην ξεχνάτε πώς αναρριχήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! 

Εργαλειοποιώντας το Σύνταγμα, με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, κατέλαβαν την εξουσία με ψεύτικες υποσχέσεις, ότι θα καταργήσουν με έναν νόμο κι ένα άρθρο τα μνημόνια. Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά οδηγούσε με ασφάλεια τη χώρα έξω από τη στενωπό! 

Και αφού έξι μήνες πηγαινοέρχονταν στην Ευρώπη, χωρίς αποτέλεσμα, έφτασαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έκαναν εκείνο το δημοψήφισμα και μετά μας έφεραν το πιο σκληρό μνημόνιο, που «γονάτισε» κυριολεκτικά την οικονομία. Εξαφάνισε τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε την κοινωνία μας.

Το χειρότερο είναι ότι καταρράκωσαν την αξιοπιστία της χώρας και, κυρίως, την υπερηφάνεια των Ελλήνων!!!!!

Για θυμηθείτε, μόλις 4 χρόνια είχουν περάσει, σαν αυτές τις μέρες. Οι Τράπεζες κλειστές σε όλη τη χώρα κι όλοι εμείς σχηματίζαμε ατέλειωτες ουρές, μέρα-νύχτα, μπροστά από τα ΑΤΜ, για να πάρουμε μόνο 50 ευρώ! 

Μια εικόνα ντροπής, που έκανε το γύρο του κόσμου. Ποιος μπορεί να το ξεχάσει αυτό;

Φίλες και φίλοι; 

Ποιος ο λόγος να οδηγήσουν τη χώρα σ’ αυτή την κατάντια; 

Ποιος ο λόγος να ποδοπατήσουν την υπερηφάνεια μας;

Και μετά, τί έκαναν; Έγιναν «Βασιλικότεροι του Βασιλέως!». 

Εφάρμοσαν το μνημόνιο κατά γράμμα, έγιναν οι καλύτεροι φίλοι με την καγκελάριο Μέρκελ κι όλους αυτούς που πρότερα έβριζαν και λοιδορούσαν. Και σήμερα, καυχώνται πως δήθεν έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια.

Λένε πως δεν έχουμε επιτήρηση, αλλά έρχονται στη χώρα τα τεχνικά κλιμάκια, συζητούν στο Eurogroup, συντάσσουν εκθέσεις για την πορεία της οικονομίας και οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ μας κάνουν και μαθήματα! 

Ξεχνούν ότι έχουν υποθηκεύσει για έναν αιώνα τη δημόσια περιουσία της χώρας, μέχρι και τους αρχαιολογικούς χώρους!

Αυτή η κυβέρνηση, φίλες και φίλοι, δεν έκανε μόνο αυτά. Παρουσίασε κι ένα πρωτόγνωρο για τη χώρα μας ήθος! 

Ήρθε κι από την πρώτη μέρα, όποιος «τολμούσε» να εκφράσει αντίθετη άποψη, του επιτίθετο με σφοδρότητα, τον έβριζε και τον χαρακτήριζε «ακροδεξιό». 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος υπό την κάλυψη της αψάδας του κρητικού λόγου, παρενέβαινε σε όλα τα ζητήματα του δημόσιου βίου και σχολίαζε υβριστικά, χωρίς καμία εξαίρεση. Αυτό δεν έχει προηγούμενο σε άλλη κοινοβουλευτική περίοδο!!!!

Η ζημιά, φίλοι μου, που έκανε στην οικονομία η κυβέρνηση, είναι γνωστή και την περιέγραψα προηγουμένως. Καταπιάστηκε όμως και με εθνικά θέματα κι έφερε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και την κύρωσε μόνη της. 

Χωρίς εθνικό διάλογο!!! 

Χωρίς εθνική συνεννόηση!! Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί, καλούσαν τον πρωθυπουργό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσει σε διάλογο και σε συνεννόηση με τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, για να επιτευχθεί μια καλή και βιώσιμη συμφωνία.

Ούτε και σ’ αυτή την περίπτωση, όπως και στο δημοψήφισμα του 2015, ο πρωθυπουργός άκουσε το λαό!!! 

Δεκάδες συλλαλητήρια έγιναν σε όλη τη χώρα αλλά, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, «δεν ίδρωσε καθόλου το αυτί τους»!!! 

Σήμερα, βρισκόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων, όμως θα δώσουμε τη μάχη και ο αυριανός πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βάλει πραγματικές κόκκινες γραμμές κατά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, όταν αυτές ξεκινήσουν για ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκείνο όμως που μένει και από αυτή την υπόθεση, είναι ότι αυτή η κυβέρνηση ποδοπάτησε ξανά την εθνική μας υπερηφάνεια, γιατί η πλειοψηφία των πολιτών νιώθει προδομένη από τη Συμφωνία των Πρεσπών κι όποιος τόλμησε να αντιταχθεί, χαρακτηρίστηκε από τους κυνερνώντες «ακροδεξιός»!!!

Ε, λοιπόν, τους λέμε πως ακραία είναι η δική τους στάση και συμπεριφορά!!!

Εμείς κρατήσαμε υπεύθυνη και πατριωτική στάση και μπορούμε να δεσμευτούμε απέναντι στους πολίτες, ότι δεν θα πληγώσουμε ποτέ την υπερηφάνεια τους.

Αναρωτιέμαι, φίλες και φίλοι, τί να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα πεπραγμένα της απερχόμενης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. Εγκατέλειψαν πλήρως την ύπαιθρο. Έκλεισαν τα αστυνομικά τμήματα στην επαρχία. Εδώ, σε μας, έβαλαν «λουκέτο» στα Αστυνομικά Τμήματα Λαγκαδίων, Λεβιδίου και στο Στάδιο Τεγέας, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ραγδαία η μικροεγκληματικότητα και η ανασφάλεια των πολιτών, κυρίως των ηλικιωμένων που ζουν στα χωριά μας.

Τίποτα δεν άφησαν όρθιο!!!!

Η αριστερή ιδεοληψία τους τα έβαλε ακόμα και με τους ιερείς και με το πρόσχημα του διαχωρισμού κράτους – εκκλησίας και της αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας, προσπάθησαν να βγάλουν τη μισθοδοσία τους από το Δημόσιο, για να κάνουν 10.000 προσλήψεις και με μεθοδικό τρόπο να υφαρπάξουν την ψήφο χιλιάδων ανθρώπων, που αναζητούν μια θέση εργασίας και παράλληλα να δημιουργήσουν έναν κομματικό στρατό!!!!!

Τι να πει κανείς για την Παιδεία; Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το ΤΕΙ Καλαμάτας, που με προχειρότητα νομοθέτησαν. Χωρίς να λάβουν υπόψη τους ακαδημαϊκά κριτήρια, κυριολεκτικά «στο πόδι», με μόλις δύο γραμμές σε μια κόλα χαρτί, αποφάσισαν την ίδρυση σχολής στο Άργος, καθαρά για ρουσφετολογικό λόγο, για να «χαϊδέψουν» αυτιά και να υφαρπάξουν ψήφους. Μια σχολή, που είναι σχεδόν βέβαιο, ότι δεν θα λειτουργήσει ποτέ.

Στην υγεία όμως, μήπως είναι καλύτερη η κατάσταση; Εκεί, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, υπερβάλλον εαυτούς. Μια βάρδια δουλεύουν και μια κάθονται, βρίσκονται στα όρια τη εξάντλησης κι έχουν και τον Πολάκη να τους κουνάει το δάχτυλο!

Τώρα όμως, όλα αυτά τελειώνουν μεθαύριο!!!

Ολόκληρος ο λαός, ξορκίζει πλέον αυτό το πολιτικό παρελθόν και ζητά ένα εντελώς διαφορετικό παρόν, που θα αποτελέσει αφετηρία για ένα πολιτικά αξιοπρεπές μέλλον, με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Φίλοι μου, η κρισιμότητα της κατάστασης δεν επιτρέπει άλλους πειραματισμούς, γι’ αυτό χρειαζόμαστε καθαρή εντολή!!!

Στη χώρα μας πρέπει να αλλάξουν πολλά, με βασική παραδοχή ότι η ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα οι αδύναμοι πολίτες, δεν αντέχουν άλλο. 

Αντιθέτως, χρειάζεται σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών, η επανάκτηση της ατομικής και συλλογικής αυτοπεποίθησης και η ανάταση της οικονομίας μέσα από νέες επενδύσεις, για να ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων. Να επανέλθει η χαμένη αισιοδοξία και, κυρίως, να ανοίξει ο δρόμος για να επιστρέψουν οι νέοι άνθρωποι, που πήραν των οματιών τους κι έφυγαν στο εξωτερικό, αναζητώντας καλύτερη τύχη κι ένα καλύτερο μέλλον.

Χρειαζόμαστε λοιπόν ισχυρή ανάπτυξη!!!

 Λέμε πως έχουμε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα στη ΝΔ, που βάζει τέλος στην υπερφορολόγηση και καθιερώνει κίνητρα για νέες επενδύσεις, στοχεύοντας σε εκατοντάδες χιλιάδες νέες και καλά αμοιβόμενες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα, για τους νέους, τους ανέργους, αλλά και για κάθε εργαζόμενο που αναζητά μια καλύτερη δουλειά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, θα μειώσει το συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων από το 28% στο 20% μέσα σε δύο χρόνια και το φόρο μερισμάτων στο μισό. Ταυτόχρονα, θα καθιερωθούν ειδικά κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων, με διπλασιασμό του χρόνου για συμψηφισμό των ζημιών και δυνατότητα υπερ-αποσβέσεων για νέες επενδύσεις σε ποσοστό 200%. Ακόμα, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία, για να βελτιώσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον, με ρητές προθεσμίες στις διαδικασίες αδειοδότησης και θα καθιερωθεί η ηλεκτρονική υπογραφή για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Φίλες και φίλοι,

Οι ιδιωτικές επενδύσεις, μέσα από ένα ξεκάθαρο αδειοδοτικό και χωροταξικό σχέδιο, φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, χαμηλότερη και πιο δίκαιη φορολογία, ενίσχυση των δημοσίων επενδύσεων, αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, καθώς και με τις συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, θα απογειωθούν στον τομέα του τουρισμού και της ναυτιλίας, στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση των τροφίμων, αλλά και στον κατασκευαστικό κλάδο.

Μια οικονομία που αναπτύσσεται, είναι μια οικονομία που εξασφαλίζει περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα για όλους. Έτσι, η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, θα διατηρήσει το αφορολόγητο και θα μειώσει τον εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, από 22% στο 9%, έως δέκα χιλιάδες ευρώ! Θα καταργήσει σταδιακά το τέλος επιτηδεύματος και την ειδική εισφορά αλληλεγγύης. Θα μειώσει το ΦΠΑ και θα καθιερώσει δύο βασικούς συντελεστές 11% και 22% από το 13% και 24% αντίστοιχα που είναι σήμερα, ενώ θα μειώσει σταδιακά τις εισφορές για κύρια σύνταξη πό το 20% στο 15%.

Επιπλέον, χρειάζεται να αποκτήσει ξανά αξία η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων και να πάψει να αποτελεί βάρος από τη φορολόγηση το ακίνητο που με κόπο και θυσίες απέκτησαν οι πολίτες. Γι’ αυτό θα μειωθεί, εντός δύο ετών, ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%, θα απλοποιηθούν δραστικά οι διαδικασίες μεταβίβασης ακινήτων και θα ανασταλεί για μια τριετία ο Φόρος Υπεραξίας στις αγοραπωλησίες ακινήτων και ο ΦΠΑ στην οικοδομική δραστηριότητα.

Νεοδημοκράτισσες, νεοδημοκράτες,

Οι περισσότεροι προερχόμαστε από χωριά τα οποία μαραζώνουν, αφού απαξιώθηκε το αγροτικό επάγγελμα από την υπερφορολόγηση, το υψηλό κόστος παραγωγής και την έλλειψη χρηματοδότησης.

Η ΝΔ έχει σχέδιο για την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα και για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, που αγωνίζονται απέναντι σε τεράστιες δυσκολίες. Το σχέδιό μας προβλέπει νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς και μείωση της φορολογίας στο 10% για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα.

Διασφάλιση των ευρωπαϊκών κονδυλίων από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Ειδικά προγράμματα ενίσχυσης των αγροτών και των κτηνοτρόφων που αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες και συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα κατάρτισης, για να κάνουν τις Μονάδες τους εξωστρεφείς και ανταγωνιστικές.

Εντατικοποίηση των ελέγχων και αυστηρά πρόστιμα, για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των παράνομων ελληνοποιήσεων, καθώς και επιπλέον κίνητρα για τη σύσταση νέων συνεργατικών σχημάτων.

Φίλοι μου,

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αλματώδη αύξηση μικροεγκληματικότητας και ανασφάλειας των πολιτών, στα χωριά μας και στις πόλεις. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό άγνωστοι να σπάνε το τζάμι αυτοκινήτου τουριστών μέρα-μεσημέρι, παραπλεύρως του βραβευμένου αρχαιολογικού μουσείου Τεγέας στην Αλέα και να μην συλλαμβάνονται!!

Δεν μπορεί να μπαίνουν στα σπίτια, κυρίως ηλικιωμένων ανθρώπων, που αποτελούν την πλειοψηφία των κατοίκων στα χωριά μας, για να τους ληστέψουν, παίρνοντας μόλις μερικά ευρώ. 

Αυτό πρέπει να σταματήσει: Θα κάνουμε τα χωριά μας και τις πόλεις πιο ασφαλή και θα αποκαταστήσουμε το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών. 

Αυτό αποτελεί δέσμευσή μας! 

Θα ενισχυθούν οι περιπολίες με ένστολη αστυνόμευση καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου και, όπως έχει δεσμευτεί ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προσληφθούν 1500 νέοι αστυνομικοί που θα ενισχύσουν την ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ), ενώ θα επεναφέρουμε και την ομάδα ΔΕΛΤΑ! 

Επιπλέον, θα καταργήσουμε άμεσα το νόμο Παρασκευόπουλου, που έκανε τις φυλακές περιστρεφόμενες πόρτες ξενοδοχείων και όποιος παραβαίνει το νόμο και τιμωρείται, θα φυλακίζεται και θα εκτίει την ποινή του. Γιατί τα τελευταία χρόνια, οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν διαρρήκτες, τους οδηγούν στη δικαιοσύνη και με το νομοθετικό πλαίσιο σε μια εβδομάδα αποφυλακίζονται και συνεχίζουν κανονικά τη δράση τους.

Θα βάλουμε τέλος στην ανοχή και την παραβατικότητα και θα εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος για τη φθορά δημόσιας περιουσίας.

Νεοδημοκράτισσες, νεοδημοκράτες,

Η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ψηλά στην ατζέντα της τα θέματα υγείας και κοινωνικής ασφάλισης.

Θα καθιερώσουμε ένα επαναστατικό για την ελληνική κοινωνία πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλους τους πολίτες από τον ΕΟΠΥΥ. Άπαντες θα ενημερώνονται, με SMS ή e-mail, για τις αναγκαίες προληπτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουν ανάλογα με την ηλικία τους και θα μπορούν να πηγαίνουν να κάνουν τις εξετάσεις τους σε κρατικές δομές ή ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Θα δοθεί η δυνατότητα ελεύθερης επιλογής του οικογενειακού γιατρού και θα εφαρμοστεί πλήρως και σε όλη του την έκταση ο αντικαπνιστικός νόμος, ενώ σε βάθος τετραετίας θα καλυφθούν τα κενά όλων των οργανικών θέσεων στα νοσοκομεία.

Και στην παιδεία όμως, παρά τη συστηματική διαστρέβλωση των θέσεών μας από το ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα επενδύσουμε σε μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη δημόσια παιδεία, θα καθιερώσουμε τον σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό από το Γυμνάσιο και θα δημιουργήσουμε πρότυπα επαγγελματικά Λύκεια, ενώ σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα δημιουργήσουμε ένα πρότυπο δημόσιο σχολείο, όπου όλοι οι μαθητές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω εξετάσεων.

Επιπλέον, θα εισαγάγουμε νέο πλαίσιο λειτουργίας των Ανωτάτων Ιδρυμάτων και σε ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα εισάγουμε, θα περιλαμβάνεται η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, προκειμένου να πάψουν τα πανεπιστήμια να αποτελούν χώρους ανομίας και να βρίσκουν καταφύγιο οι  λεγόμενοι «μπαχαλάκηδες»!!!

Φίλες και φίλοι,

Το μεγαλύτερο, ίσως, πρόβλημα που έχει σήμερα η χώρα μας κι εμείς εδώ στην Αρκαδία το γνωρίζουμε καλά, είναι η γήρανση του πληθυσμού και η ερήμωση της υπαίθρου. 

Στο πρόγραμμά μας, καθιερώνουμε επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται και αυξάνουμε το όριο του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ γα κάθε παιδί, ενώ θα επαναφέρουμε τα επιδόματα για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, στα επίπεδα προ των μειώσεων του 2018!

Θα επεκτείνουμε το ωράριο των παιδικών σταθμών και θα ενισχύσουμε το θεσμό των ολοήμερων σχολείων, τα οποία θα λειτουργούν ως τις 6 το απόγευμα, με ουσιαστικό πρόγραμμα μελέτης και δραστηριοτήτων, ώστε το πρόγραμμα των παιδιών να εναρμονίζεται με τις ανάγκες των εργαζομένων γονιών και, βέβαια, αποτελεί δέσμευσή μας, να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού.

Την Κυριακή, καλούμαστε να επιλέξουμε σε ποια από τις δύο διαφορετικές αντιλήψεις θα δώσουμε την ψήφο μας. Με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε.

Με το ΣΥΡΙΖΑ, που με αυτά που έκανε, χάσαμε την εθνική μας υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια;  ή με τη Ν.Δ, που θέλει μια σύγχρονη και ισχυρή Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης, με ανάπτυξη, με πολλές και καλές δουλειές για όλους;

Για να γίνει όμως η Ελλάδα σύγχρονη και ισχυρή, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Χρειάζεται να δώσουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, χωριό-χωριό, γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα. 

Να μεταφέρουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ν.Δ. Να μην επιτρέψουμε να πάει ούτε μία ψήφος χαμένη. 

Να μην εγκαταλείψουμε τον αγώνα ούτε μία στιγμή, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. 

Μόνον έτσι θα έχουμε κάνει το χρέος μας, όχι απέναντι στη Ν.Δ, αλλά απέναντι στην Ελλάδα, την πατρίδα μας!

 

Νεοδημοκράτισσες, νεοδημοκράτες,

Την εκλογική μάχη της Κυριακής, θα την κερδίσουμε με όπλα την αλήθεια και την ευθύνη. 

Θα την κερδίσουμε, γιατί αξίζουμε όλοι μας – και κυρίως οι νέοι μας – ένα καλύτερο μέλλον!

Υπερήφανοι Αρκάδες,

Δύο μέρες μόλις μας χωρίζουν από την ημέρα που θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη.

Σ’ αυτήν τη μάχη, σας ζητώ να είμαι η νέα σας επιλογή! 

Επιλογή αρχών, αξιών, συνειδητή επιλογή για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, που έχει ανάγκη η Αρκαδία μας! 

Για το κοινό μας όραμα: Για μια Ελλάδα ισχυρή, ικανή να κρατήσει τους νέους στον τόπο μας και για μια Αρκαδία με δυνατή και καθαρή φωνή στη Βουλή! 

Για μια Αρκαδία της προόδου και του δημιουργικού μέλλοντος!

Για μια νέα Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και τη Ν.Δ στην κυβέρνηση!

Μια κυβέρνηση αυτοδύναμη, που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες και θα εγγυάται ασφάλεια, σιγουριά και δουλειά για όλους!

Νεοδημοκράτισσες, νεοδημοκράτες,

Το μέλλον…αρχίζει τώρα! 

Οφείλουμε να το συνδιαμορφώσουμε και γι’ αυτό σας καλώ να με εμπιστευτείτε!!!

Να με στηρίξετε με την ψήφο σας, για να δυναμώσουμε τη φωνή της Αρκαδίας στο Κοινοβούλιο, για να υπάρχει παρεμβατικότητα και να κάνουμε την Αρκαδία μας τόπο ευημερίας και προόδου!

Καλό αγώνα σε όλους!

Σας περιμένω την Κυριακή στην κάλπη!

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!

Ζήτω η Ελλάδα!

Με τη νίκη!

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.