Εκλογες 2019

Ρουσιάς: Μόλις τώρα αρχίζουμε!

Δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας Μαρίνου Ρουσιά, μετά τα αποτελέσματα της 7ης Ιουλίου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις: 

"Συμπολίτες μου Αρκάδες,

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, ως υποψήφιο βουλευτή του Νομού, το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αρκαδία, όπου παρά τη σκληρή αντιπαράθεση, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας παρέμειναν ισχυρές και ακλόνητες.

Είμαστε η «ήρεμη» δύναμη, που εκφράζει και στο Νομό Αρκαδίας, το μεγάλο προοδευτικό κεντροαριστερό χώρο. Είμαστε το μέλλον του τόπου.

Αποτελεί επίσης ιδιαίτερη τιμή, για εμένα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αυτές τις δεκαπέντε ημέρες της προεκλογικής περιόδου, που προσπάθησα, αλλά δεν πρόλαβα, λόγω του περιορισμένου χρόνου, να συναντήσω τις χιλιάδες των ψηφοφόρων του κόμματός μας στην Αρκαδία.

Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας, αλλά και όλους εσάς που δεν με τιμήσατε, εμπιστευθήκατε όμως το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αρκαδία. Είναι βέβαιο ότι, στο άμεσο μέλλον, θα συναντηθούμε και θα οικοδομήσουμε μια ακόμα πιο σταθερή σχέση.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μόλις τώρα αρχίζουμε. Θα είμαι εδώ, δίπλα σας, παρών στα προβλήματα της Αρκαδίας και μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!"

Μαρίνος Ρουσιάς

Υποψ. Βουλευτής Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.