Εκλογες 2019

Η Πελοποννησιακή Συμμαχία συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες βουλευτές

Ανακοίνωση του Γιάννη Μπουντρούκα.

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 η παράταξη της Πελοποννησιακής Συμμαχίας και ο επικεφαλής της κ. Γιάννης Μπουντρούκας συγχαίρει δημόσια όλους αυτούς που έδωσαν τη μάχη του σταυρού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν και εύχεται σε όλους τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές της Πελοποννήσου καλή κοινοβουλευτική θητεία.

Σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων ο επικεφαλής της Πελοποννησικής Συμμαχίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής που κατάφεραν να φέρουν ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Συγκεκριμένα ο κ. Μπουντρούκας δήλωσε: "Θέλω να συγχαρώ για την επανεκλογή του στη θέση του Βουλευτή Αρκαδίας τον φίλο Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν για να κρατηθεί η έδρα στην Αρκαδία. Θερμά συγχαρητήρια θέλω να δώσω και στον νεοκλεγέντα Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά αλλά και στον πρώην Υπουργό Γιάννη Μανιάτη για τον αγώνα που έδωσε μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους του Κινήματος Αλλαγής.Όλοι μαζί κατάφεραν να διπλασιάσουν το ποσοστό του Κινήματος στην Αργολίδα.

Ένα μεγάλο μπράβο για το μεγάλο και συγκινητικό αγώνα που έδωσε στη Λακωνία ανήκει και στο Λεωνίδα Γρηγοράκο ο οποίος αν και κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό του Κινήματος στην Πελοπόννησο δεν κατάφερε τελικά να επανεκλεγεί!

Θερμά συγχαρητήρια θέλω να δώσω και σε όλα τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής σε Μεσσηνία και Κορινθία που βοήθησαν ώστε το Κίνημα να καταγράψει αύξηση των δυνάμεών του και να καθιερωθεί ως η τρίτη δύναμη στη νέα Βουλή".

Στο τέλος της δήλωσής του ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας υπογράμμισε τα εξής: " Η Πελοποννησιακή Συμμαχία θα παλέψει μέσα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα των πολιτών και να καταστεί δύναμη σταθερότητας, συνεργασίας και ανάπτυξης για το καλό αυτού του τόπου. 

Σε αυτό το σαφές και απολύτως διακριτό πλαίσιο δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους τους θεσμικούς φορείς αλλά και τα πρόσωπα που εξελέγησαν τόσο στον χώρο της αυτοδιοίκησης όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες. Εύχομαι και πάλι καλή θητεία και καλή δύναμη σε όλους τους νεοεκλεγέντες".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.