Εκλογες 2023

Μπεντεβής: "Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που με εμπιστεύτηκαν"

Φωτογραφία: Facebook: Κων/νος Κ. Μπεντεβής

Το μήνυμα του Κων/νου  Μπεντεβή.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: 

"Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους που με εμπιστεύτηκαν την Κυριακή από καρδιάς. 

Στην πρώτη μου κάθοδο σε αυτόν τον εκλογικό στίβο οι συμπατριώτες μου με επέλεξαν στην δεύτερη θέση με ξεκάθαρη απόσταση από τον πρώτο και τον τρίτο.

Οι ευθύνες που προκύπτουν είναι μεγάλες και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Αυτή η θέση κατακτήθηκε χωρίς δεκανίκια και εξαρτήσεις. Μόνος μου, με τις δικές μου δυνάμεις. 

Η σοβαρότητα, η αξιοπρέπεια και ο πολιτικός πολιτισμός που επέλεξα να πολιτευτώ δεν θα αλλάξει.

Σημαία μου ο άνθρωπος, ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και αξία στην Αρκαδία.

Παραμένουμε στις πολιτικές επάλξεις έχοντας έναν ηγέτη με στόχο, όραμα και αποφασιστικότητα να πάει την Ελλάδα μπροστά σε οποιοδήποτε δύσκολο περιβάλλον. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει ένα μεγάλο κεφάλαιο της πολιτικής ιστορίας δίνοντας στη χώρα αξιοπρέπεια και γερά πόδια.

Συνεχίζουμε μαζί για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, με ξεκάθαρο όραμα, με συγκεκριμένους στόχους και με το ποτήρι μισογεμάτο στις δύσκολες παγκόσμιες συνθήκες.

Και στην Αρκαδία δίπλα στον βουλευτή Κώστα Βλάση που επανεξελέγη δυνατά, συνεχίζουμε να χτίζουμε μια καινούργια μέρα που θα φέρει χαμόγελο και αισιοδοξία.

Είμαι και θα είμαι παρών σε κάθε μάχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και του επόμενου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.