Εκλογες 2023

Υποψήφια στην Π.Ε. Κορινθίας ανακοίνωσε ο Π. Τατούλης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Για υποψήφια που είναι γνωστή για την πολύπλευρη προσφορά της σε κοινωνικά θέματα, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Η «Νέα Πελοπόννησος» συνεχίζει να ανανεώνεται και να ισχυροποιείται με την ένταξη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας της κυρίας Όλγας Ροζμαρί-Μπεκιάρη.

Η Όλγα Ροζμαρί-Μπεκιάρη είναι μια νέα δυναμική και δραστήρια γυναίκα, εκπαιδευτικός, ειδική παιδαγωγός, σύμβουλος σταδιοδρομίας, Διευθύντρια των πρώτων Πρότυπων Συμπεριληπτικών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΑΜΠΑΡΙΖΑ», καθώς και των παραρτημάτων των Ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ομίλων «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» και «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» στην Κόρινθο και στο Λουτράκι.

Είναι επίσης εξειδικευμένη στη βρεφική διγλωσσία. Είναι γνωστή για την πολύπλευρη προσφορά της σε κοινωνικά θέματα. 

Είναι οραματίστρια και πρωτεργάτρια έρευνας Πανελλήνιας εμβέλειας σε συνεργασία με τα εργαστήρια των Πανεπιστημίων Δυτικής Αττικής και Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας, που στοχεύει στην αλλαγή θεσμικού πλαισίου για την αναπηρία στην Ελλάδα και τη συμπερίληψη των ανάπηρων συμπολιτών μας στη γενική εκπαίδευση.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.