Εκλογες 2023

Νέα υποψηφιότητα στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ανακοίνωση της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος"- Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023

Πέτρος Τατούλης: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του μάχιμου και έμπειρου γιατρού κ. Γιώργου Παπασταματάκη στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» για την Π.Ε. Αρκαδίας. Ο Γιώργος Παπασταματάκης υπηρέτησε επί σειρά ετών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο ως γιατρός χειρουργός, έχοντας παράλληλα συνδικαλιστική δράση με δεδομένο ότι υπήρξε Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας. Διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία αφού έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Τρίπολης. Ως επιστήμονας κοσμεί με την παρουσία του την ιατρική που υπηρετεί με πάθος και ήθος με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο. Γνωρίζει από κοντά τα προβλήματα και τις ελλείψεις του τομέα Υγείας στην Πελοπόννησο. Η αγάπη του για την Αρκαδία και τους συμπατριώτες του αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για τη νικηφόρα πορεία στον κοινό αγώνα που θα δώσουμε στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου».

Γιώργος Παπασταματάκης: «Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αρκαδίας. Η αγάπη μου για την Αρκαδία σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία μου σε θέματα υγείας μου δίνουν τη δύναμη να σταθώ στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και η φερέγγυα και ασυμβίβαστη πολιτική προσωπικότητα του Πέτρου Τατούλη αποτελούν εγγύηση για την Πελοπόννησο της Δημιουργίας, της Παραγωγής, της Ευημερίας και της Ελπίδας.»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.