Εκλογες 2023

Ανακοίνωση υποψηφίας με τον Τατούλη στην Κορινθία

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης "Νέα Πελοπόννησος"- Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», την δραστήρια ενεργό πολίτη Δήμητρα (Μιμίκα) Καλαμάρη-Ηλιάδη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας.

Η Δήμητρα Καλαμάρη-Ηλιάδη έχει γεννηθεί και κατοικεί στην Κόρινθο.

Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και δημόσιες σχέσεις και εργάζεται στο γραφείο που διατηρεί ο σύζυγος της πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Ηλιάδης.

Με τις σπουδές, τις ικανότητες και τη διάθεση της για προσφορά,  είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου. 

Με την ένταξη της στη «Νέα Πελοπόννησο», η παράταξη συνεχίζει να ανανεώνεται και να ισχυροποιείται».  

Δήμητρα (Μιμίκα) Καλαμάρη-Ηλιάδη: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.

Στέκομαι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και δεσμεύομαι απέναντι στους συμπολίτες μου ότι θα δώσω στην πρώτη γραμμή τη μάχη μαζί με τα νέα και έμπειρα στελέχη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», με στόχο μία νέα ελπιδοφόρα αναπτυξιακή προοπτική για την Κορινθία και την Πελοπόννησο». 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.