Εκλογες 2023

Ανακοίνωση υποψηφίου με τον Τατούλη στην Αργολίδα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης "Νέα Πελοπόννησος"- Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Πέτρος Τατούλης: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά, αλλά και για την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», η ένταξη  στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αργολίδας του κυρίου Ανδρέα Χρονόπουλου. 

Ο Ανδρέας είναι φυσικοθεραπευτής, με χρόνια εμπειρία και προσφορά στον τομέα της υγείας όσο και του αθλητισμού, άκρως αγαπητό στον Αργολικό κόσμο. 

Αποτελεί ένα νέο άνθρωπο, ενεργό πολίτη με κοινωνική δράση, συνεισφορά στα κοινά, με όραμα, όρεξη , αξίες και αγάπη για τον τόπο του. Αρχές που του μετέδωσαν αγαπημένοι μου φίλοι και διακεκριμένοι πολίτες της Αργολίδας, με μεγάλο κοινωνικό έργο, η μητέρα του Μαρία Ψύλλα, προϊσταμένη μαία στο Γ.Ν. Αργολίδας και ο πατέρας του, διακεκριμένος γυναικολόγος, Κώστας Χρονόπουλος».  

Ανδρέας Χρονόπουλος: «Φίλες και φίλοι αποδέχομαι με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης την πρόταση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας. 

Κοιτώντας καθαρά στα μάτια τον καθένα σας και με γνώμονα την αγάπη, τη στήριξή σας και την εργατικότητα μου, δηλώνω παρών σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, της Αργολίδας μας, όπου ζω και εργάζομαι. Με δυνατή φωνή και όραμα για μια ισχυρή Αργολίδα, στη Νέα Πελοπόννησο».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.