Εκλογες 2023

Ανακοίνωση υποψηφίου στη Μεσσηνία από Τατούλη

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης "Νέα Πελοπόννησος"- Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Μιχαήλ Μπακογιάννη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά διαμένει μόνιμα στην Καλαμάτα από το 2009 έως και σήμερα.  Είναι πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών(πολύτεκνος) και μέλος του ΔΣ του Πολυτεκνικού Συλλόγου Καλαμάτας.  Έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας, είναι πτυχιούχος προπονητής στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και έχει ειδικότητα στην Ολυμπιακή παιδεία, ενώ κατέχει και δίπλωμα ναυαγοσωστικής. 

Υπήρξε επαγγελματίας αθλητής στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης για 10 έτη, ενώ τώρα είναι προπονητής και ερασιτέχνης παίχτης, μεταλαμπαδεύοντας  στις νεότερες γενιές την αγάπη για τον αθλητισμό και το ευ ζην.  Υπήρξε ακόμα υπεύθυνος προπονητής και γυμναστής για 12 χρόνια στο ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ όπως επίσης και στον ΑΠΣ ΑΡΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ μέχρι και σήμερα. Συνεργάτης επί σειρά ετών ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου στην Καλαμάτα  στο πλαίσιο της δημιουργικής απασχόλησης και του ολοήμερου προγράμματος, καθώς και του αθλητικού κέντρου του σχολείου. Επίσης έχει απασχοληθεί ως γυμναστής τόσο στο Δήμο Καλαμάτας αλλά και στο Δήμο Μεσσήνης. 

Πολυσχιδής προσωπικότητα, έχει περάσει ως επιχειρηματίας από τον χώρο της εστίασης, αλλά και της ενημέρωσης και επικοινωνίας. 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Μιχάλης  με την αθλητική του παιδεία, την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα προσφέρει πολλά στη «Νέα Πελοπόννησο». 

Μιχαήλ Μπακογιάννης: «Είναι μεγάλη μου χαρά που εντάσσομαι στο δυναμικό της «Νέας Πελοποννήσου», αποδεχόμενος την πρόσκληση του επικεφαλής της κ.Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας.

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω στα κοινά. Αυτή τη φορά πήρα την απόφαση να συστρατευτώ με τη «Νέα Πελοπόννησο» του κ. Πέτρου Τατούλη γιατί πιστεύω ότι αποτελεί την αναπτυξιακή λύση για την πολύπαθη Πελοπόννησό μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.