Εκλογες 2023

Η Ελ. Παπαθανασίου υποψήφια με τον Π. Τατούλη στην Αργολίδα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τι αναφέρουν στις δηλώσεις τους...

Πέτρος Τατούλης: "Καλωσορίζουμε την Έλενα Παπαθανασίου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Αργολίδας. Η Έλενα είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με Πτυχιακή εργασία με άριστα που αφορά στο φαινόμενο της Δημοκρατίας και της Αντιπροσώπευσης. Το μεταπτυχιακό της ήταν στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Η Έλενα έχει εργαστεί σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του Πορτοχελίου ως υπεύθυνη εστιατορίου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, σε αλυσίδες σουπερμάρκετ, στην εταιρεία Κωτσόβολος, στο κατάστημα του αεροδρομίου για προώθηση προϊόντων της εταιρείας Dell. Έχει ακόμα απασχοληθεί σε Ινστιτούτο έρευνας κοιτασμάτων και αερίου.

Έχει ακόμα παρακολουθήσει σεμινάρια γεωπολιτικής αλλά και σεμινάρια στον τομέα της εγκληματολογίας, με ειδική ενασχόληση με τον τομέα του εγκληματικού φαινομένου στην κοινωνία επιπλέον ότι αφορά σε ειδικές περιπτώσεις εγκληματικών προφίλ, τόπου εγκλημάτων και ανακριτικών τεχνικών. Με το ενδιαφέρον της για τα κοινά η Έλενα θα προσφέρει πολλά στη «Νέα Πελοπόννησο»".

Έλενα Παπαθανασίου: "Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Αργολίδας. Υπηρετώντας την επιστήμη μου, -που εν πρώτοις και σε προπτυχιακό επίπεδο είναι η Πολιτική, εν δευτέροις σε μεταπτυχιακό επίπεδο, οι Διεθνείς και Ευρωπαϊκές σπουδές- με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ ως ορθό, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αποφάσισα να συμμετάσχω στις Περιφερειακές Εκλογές, με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» πλάι στον Πέτρο Τατούλη.

Είμαι εδώ λοιπόν αφενός, υπερασπιζόμενη την επιστήμη μου και τις φωνές που αποζητούν να αποχρωματίσουμε κοινότητες, δήμους, περιφέρειες και να χρωματίσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, όπως το απαιτεί και η βαριά πολιτιστική κληρονομιά της Περιφέρειάς μας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας ώστε οι ανάγκες των πολιτών σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο να ακουστούν όσο επιβάλλεται ώστε να αποκτήσουν ισχύ, αλλά είμαι αισιόδοξη.

Είμαι ακόμα εδώ και ως μητέρα ενός αγοριού τεσσάρων ετών με όλες τις ανησυχίες που γνωρίζει η κάθε μία γυναίκα, η οποία βιώνει τη μητρότητα. Καλή επιτυχία σε όλους!".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.