Εκλογες 2023

Ο Σ. Δερτιμάνης υποψήφιος στην Π.Ε. Μεσσηνίας με τη "Νέα Πελοπόννησο"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Πως τοποθετήθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης Π. Τατούλης καθώς και ο νέος υποψήφιος.

Πέτρος Τατούλης: "Καλωσορίζουμε τον Σωκράτη Δερτιμάνη στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Ο Σωκράτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοινότητα Νεοχωρίου Ιθώμης του Δήμου Οιχαλίας. Εργάστηκε ως Δημόσιος υπάλληλος ΟΤΑ και συγκεκριμένα ως Διοικητικός Υπάλληλος στη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Μεσσηνίας.

Έχει διακριθεί για τη συνδικαλιστική του δράση αφού είχε εκλεγεί με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ ως μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου στη Νομαρχία Μεσσηνίας. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρίου Ιθώμης. Ο Σωκράτης Δερτιμάνης ασχολείται και με την αγροτική παραγωγή , ως παραγωγός ελαιολάδου γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα της  υπαίθρου".

Σωκράτης Δερτιμάνης: "Με μεγάλη ικανοποίηση αποδέχτηκα την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη να συστρατευτώ μαζί του για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου. Στόχος μου να συμβάλλω και εγώ σε ένα σχέδιο ανάπτυξης της Μεσσηνίας, αλλά και της Πελοποννήσου".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.