Εκλογες 2023

Ο Επαμ. Κάρτσωνας υποψήφιος στην Π.Ε. Μεσσηνίας με τη "Νέα Πελοπόννησο"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε πως τοποθετούνται ο επικεφαλής Πέτρος Τατούλης και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Πέτρος Τατούλης: "Καλωσορίζουμε τον Επαμεινώνδα Κάρτσωνα του Δημητρίου στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. O Επαμεινώνδας είναι πτυχιούχος Γεωπόνος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης Διδάκτωρ του ιδίου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο αντικείμενο της Ανθοκομίας.

Εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με γνωστικό αντικείμενο τη μελέτη των καλλωπιστικών φυτικών ειδών, την Αρχιτεκτονική Τοπίου και τον πολλαπλασιασμό των φυτών. Έχει επίσης εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την κατασκευή και το σχεδιασμό κηποτεχνικών έργων. Έχει πάρει μέρος σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, η καταγωγή του είναι από το Παρθένιο του νομού Αρκαδίας, καθώς και τα Αρφαρά του νομού Μεσσηνίας. Τα τελευταία δεκαπέντε έτη εργάζεται και κατοικεί μόνιμα στην Καλαμάτα". 

Επαμεινώνδας Κάρτσωνας: "Αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του κ. Πέτρου Τατούλη για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Η παρουσία του κ. Τατούλη ως επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», η παρουσία των υπολοίπων υποψηφίων, καθώς και το γεγονός ότι η «Νέα Πελοπόννησος» αποτελεί μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου.

Κοινός στόχος μας είναι η ανάπτυξη της Πελοποννήσου και η εξέλιξή της σε μια περιφέρεια, όπου τόσο οι μόνιμοι κάτοικοί της, όσο και οι επισκέπτες της θα έχουν υψηλή ποιότητα ζωής. Ιδιαίτερα δικός μου στόχος η συμβολή στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, με τη συνεργασία των σχετικών Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Περιφέρειας. Καλή επιτυχία σε όλους". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.