Εκλογες 2023

Ο Γ. Μπακούρος υποψήφιος στην Π.Ε. Μεσσηνίας με τη "Νέα Πελοπόννησο"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Διαβάστε πως τοποθετούνται ο επικεφαλής Πέτρος Τατούλης και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Πέτρος Τατούλης : «Συνεχίζουμε με τον φίλο και συνεργάτη Γιώργο Μπακούρο στη «Νέα Πελοπόννησο».

Ενεργό μέλος της «Νέας Πελοποννήσου» από το 2010 έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ως εντεταλμένος  σύμβουλος για αγροτικά θέματα και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.

Ο Γιώργος υποψήφιος στην Π.Ε. Μεσσηνίας μεγάλωσε στη Φαρακλάδα Μεσσηνίας και μένει στην Κυπαρισσία. Σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και από το 1988 δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας  ελαιολάδου.

Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Δήμητρα Παπαντωνοπούλου και έχει δύο παιδιά».

Γιώργος Μπακούρος : «Με τον Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο» μας δένουν αγώνες χρόνων. Ακούγοντας πάντα τη φωνή της κοινωνίας μέσα από την αδιάλειπτη επαφή με τους Μεσσήνιους , αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους και ανταποκρινόμενοι με σημαντικό έργο σε αυτές μαζί συνεχίζουμε για μια ισχυρή Πελοπόννησο , για μία ισχυρή Μεσσηνία. Δώστε μας τη δύναμη να την κάνουμε δυνατότητα».

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.