Εκλογες 2023

Ο Γιώργος Μπόμπος υποψήφιος στην Π.Ε. Αργολίδας με τη "Νέα Πελοπόννησο"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Διαβάστε πως τοποθετούνται ο επικεφαλής Πέτρος Τατούλης και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Γεώργιο Μπόμπο, φίλο και συνεργάτη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Γιώργος γεννημένος το 1973 είναι γιατρός με ειδικότητα Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και κατοικεί μόνιμα στο Ναύπλιο. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Είναι επιμελητής Α’ ΕΣΥ του Π.Ι Αραχναίου και συντονιστής Διευθυντής της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου από το 2020. Ευαισθητοποιημένος στην προληπτική ιατρική συμμετέχει σε δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών που αφορά στην έγκαιρη διάγνωση ασθενειών και την θεραπεία αυτών. Ο Γιώργος ως πατέρας δύο εφήβων δίνει μεγάλη σημασία στην ενημέρωση της μαθητικής κοινότητας κατά των ναρκωτικών, του καπνίσματος και της σεξουαλικής υγείας των νέων και των εφήβων». 

Γιώργος Μπόμπος: «Συστρατεύομαι και πάλι με τη «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη, καθώς όραμά μου είναι η αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Δημόσιας Υγείας χωρίς εκπτώσεις στις παροχές, στη διάγνωση και στην θεραπεία των πολιτών στην Αργολίδα και στην Πελοπόννησο. Σας καλώ όλους να συστρατευτούμε στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Ένα καλύτερο αύριο πιο αισιόδοξο για εμάς και τα παιδιά μας». 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.