Εκλογες 2023

O Δ. Αποστολάκος υποψήφιος στην Π.Ε. Λακωνίας με τον Π. Τατούλη

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Πρώην δήμαρχος στον δήμο Μυστρά και νυν δημοτικός σύμβουλος στην Σπάρτη.

Πέτρος Τατούλης: "Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Αποστολάκο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Λακωνίας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σπάρτης. Κατάγεται από το Παρόρι του Δήμου Σπάρτης. Πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνταξιούχος και πρώην Υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στο Κατάστημα Σπάρτης. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

Ο Δημήτρης είναι ένα έμπειρο και παλαιό στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται κοντά στον πολίτη. Υπήρξε Δήμαρχος του Δήμου Μυστρά, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για πέντε χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στον Δήμο Σπάρτης. Ο Δημήτρης υπήρξε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας για 7 χρόνια από το 1993-1998". 

Δημήτρης Αποστολάκος: "Αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόσκληση του φίλου Πέτρου Τατούλη να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Λακωνίας. Η σχέση μου με τους Λάκωνες είναι σχέση ζωής και αέναη. Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1999 έως και σήμερα, καθώς είμαι και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σπάρτης.

Πιστεύω ότι η αλλαγή πρέπει να έρθει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θεωρώ ότι έφτασε η ώρα να πάμε μπροστά τη Λακωνία και ολόκληρη την Πελοπόννησο με τον επίσης έμπειρο Πέτρο Τατούλη, που γνωρίζει την Πελοπόννησο και τα προβλήματά της από άκρη σε άκρη. Είμαι αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.