Εκλογες 2023

Τατούλης: "Την Κυριακή θα νικήσετε" (pics-vids)

Φωτογραφία: arcadia938

Κεντρική ομιλία υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη - Πνευματικό Κέντρο, Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023.

 Kατάμεστο το Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης για την κεντρική, προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη της Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη.

Να σημειώσουμε πως είχαν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες στην είσοδο του κτιρίου, προκειμένου να μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όσοι είχαν παραμείνει σ' εξωτερικό χώρο.

Ο κ. Τατούλης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: "Την Κυριακή θα νικήσουμε! Την Κυριακή θα νικήσετε!"

Αναφέρθηκε δε, μεταξύ άλλων, στο έργο που συντελέστηκε, κατά τη διάρκεια των 2 θητειών του ως Περιφερειάρχη, ενώ τόνισε εμφατικά πως ο ίδιος δεν είναι εκπρόσωπος "συμφερόντων", ούτε κρύβονται πίσω του "μικροπολιτικές σκοπιμότητες".

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως βασικό πλεονέκτημα της παράταξής του- και για το οποίο θα πρέπει να προτιμηθεί από τους Πελοποννησίους- είναι η γνώση της περιοχής και η προσωπική σχέση που έχει αναπτύξει, επί χρόνια, με τους πολίτες.

Πέρα από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους απ' όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, που βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο, είδαμε και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Τρίπολης παρόντες, τόσο από την παράταξη "Τρίπολη Αύριο" όσο και από την παράταξη "Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά". 

 Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως ο κ. Τατούλης, τυγχάνει ευρείας αποδοχής στην Αρκαδία.

Μπορείτε να δείτε την ομιλία του κ. Τατούλη, παραπάνω.

Παρακάτω, η στιγμή της άφιξης του κ. Τατούλη στο Πνευματικό Κέντρο και η, ενθουσιώδης, έναρξη της ομιλίας του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.